"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Atatürk`süz Karne/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Atatürk`süz Karne İzmir'de özel bir okulun dağıttığı Milli Eğitim Bakanlığı basımı karnelerin bir bölümünde Atatürk siluetinin yer almadığı ortaya çıktı. "Atatürk'süz" karne velilerin yoğun tepkisine yol açarken, okul yetkilileri, "Bu devletin resmi karnesi. Çok üzgünüz" dedi. :64 Menemen'deki Özel Gelişim Lisesi öğrencilerine verilen karnelerin arka yüzünde olması gereken Atatürk siluetinin yer almadığı görüldü. Veliler okul yöneticilerine tepki gösterirken, Okul Müdiresi Ayşegül Ülker, "Karneleri Milli Eğitim Bakanlığı Vakfı Milli Eğitim Yayınevi'nden makbuz karşılığı aldık" dedi. Ülker, olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi. :66 www.kuvvayimilliye.net |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Hem de Menemen´de. Neyi gelisitrmek icin bu okul acaba? seriati mi? :-) Hic te sasirmamak gerek?? saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|