"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Özlü Sözler/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Antalya
| Kendimize ait bu tip denemelerimizi paylaşalım. __________________
Saygılar... trauma Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-08-07 01:24 .Sebep: Noktalama |
|
| #2 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| ..boşa leyla etmişim ben beni oysa bu cinayetin tek zanlısı benim.. __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
| #3 | |
| Yaşam denilen sürecin sona yaklaşmaktan ibaret olmadığının bilincine varanlar bedenen olmasa da fikir ve eserleriyle ölümsüzleşirler... Trauma 14.07.2007 13:56 ANTALYA __________________
Saygılar... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bıldırki hurmalar ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| "Yüzüp de kuyruğuna geldiğimiz vakit, karaya ne şekilde çıkacagımız oraya kadar nasıl yüzdüğümüze bağlıdır." . __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-08-07 01:54 . |
|
| #6 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Tarih masal değildir kahramanlarda beyaz atlı prens... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-10-07 15:37 . |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Kasırganın fırtınadan korkusu olamaz __________________
Bireyi insan yapan, İslâmdır. |
|
| #8 | |
| İrade denilen kavram kişinin istekliliğiyle doğru orantılıdır ve arttıkça başarıya gidilen yolda şeritler belirginleşir... Trauma 13.07.2007 16:45 ANTALYA __________________
Saygılar... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Karanlıktan hiçbir şey görememektense, çok ışıktan kör olmayı yeğlerim __________________
Amerikan emperyalizmine, Sovyet revuzyonizmine, Bulgar dalkavukluğuna, romen soytarılığına karşı Türk devrimcisiyim... |
|
| #10 | |
Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: KaoS
| Başkalarının ışığında kaybolmuşlar, hiç bir ilerleme kaydedemezler __________________
"Ben nehir kıyısındaki parmaklığım; tutunabilen tutunsun bana ama koltuk değneği değilim kimse yaslanmasın bana…" Ve unutmayın; "Sanatçılar gerçekleri söylemek için yalanları kullanırken, politikacılar yalanlarla gerçekleri örter." |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|