"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Başbakan Erdoğan'ı şok eden pankart !/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Başbakan Erdoğan'ı şok eden pankart ! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir gezisi sırasında yaptığı bir konuşmada "Gavur İzmir" sözünü ima ettiğini iddia eden bir grup vatandaş ve MHP üyeleri, Cumhuriyet Meydanı'nda protesto gösterisi düzenledi. Grup, başbakanın İzmir'den özür dilemesini istedi. :-) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir gezisi sırasında yaptığı bir konuşmada "Gavur İzmir" sözünü ima ettiğini iddia eden bir grup vatandaş ve MHP üyeleri, Cumhuriyet Meydanı'nda protesto gösterisi düzenledi. Grup, başbakanın İzmir'den özür dilemesini istedi. MHP'nin öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, sloganlar ve dövizlerle durumu protesto etti. MHP İzmir İl Teşkilatı Başkanı Musavvat Dervişoğlu ile MHP İzmir Eski Milletvekili ve Eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural gösteri sırasında yaptıkları açıklamalarda, Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. MHP İzmir İl Teşkilatı Başkanı Dervişoğlu, başbakanın gaf yaptığını, bunun hoşgörüyle karşılanamayacağını öne sürerek, "Başbakanın bütün İzmir'i derinden yaralayan asıl büyük gafı, 'İzmir'in olumsuz sıfatlarından önümüzdeki seçimlerde kurtulacağı' iddiasıdır. Türk kimliğini tartışmaya açan bir zihniyetin, İzmir'e sıfat aramaya kalkışması tarafımızdan asla kabul edilemez. Sayın başbakan elini, tarih sahnesinde müstesna bir yer tutan İzmir'in üzerinden mutlak suretle çekmeli ve İzmir halkına bürokratları vasıtasıyla cevap vermekten vazgeçmelidir" dedi. MHP İzmir Eski Milletvekili ve Eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural ise, "Sayın başbakan, İzmir'de AK Parti'lilere hitaben yaptığı konuşmada, 'İzmir' ile ilgili bazı yakıştırmalarda bulundu. İzmirliler, AK Parti'ye oy vererek bu yakıştırmalardan kurtulsun' demişti. Sayın başbakana soruyoruz: İzmir'e neden karşısınız? İzmir'den neden rahatsız oluyorsunuz? Başbakan İzmirlileri, İzmir'de yaşayan tüm Anadolu'yu rencide etmiştir. Başbakanın 'Gavur İzmir' yakıştırmasını aynen iade ediyoruz. İzmir, Türkiye'nin Kaynak: İHA http://www.digimedya.com/ |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Erdgan bey bu malzemeyi neden verdi acaba? Gaf mi, kasit mi, eglencelik mi, yoksa baska bir neden mi var? Basbakanimizin böylesine bir gaf yapacak kadar aptal oldugunu sananlar, oturup bir de kendilerini düsünseler bari:-) Bir yandan Izmi li tayyipcilerin ayaklari mehapee ye de kayiyor mu acaba? __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-06-06 05:33 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: konya
| sayın tayyipin bu olumsuzluklardan neyi kastediyor. tayyipin her tarafı gaf: -şaron ile: siyaset ilkeler ,üzerine yapılırsa kalıcı olur( sanki akp kendi üzerine kurulmadı) -doğum konturol için: doğum kontorolü isteyenler bu ülkenin temeline dinamit koyuyorlar( birazda dinden karıştırıyor. islam cenine 4 aydan önce dokunulmasına yasak değil, tavsiya veriyor. 4 aydan sonra kürtaj zaten yasak. dinende.) -geçmişimi bıraktım(bulunduğu noktayı ona borçlu. bakalım o geçmiş onu rahat bırakacakmı. samimiyeti anlaşılacak.) -imf ilede zamanı gelince yolları ayıracaktı..... ve o olumsuzluğu akp ye oy verek silmeli. akp kim. batıdan çok batıcı. ab aşkıyla kavruluyor!!! ulubatli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-01-06 17:45 . |
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Değerli Arkadaşlar, sitemizin formatı açısından kişilere sadece isimleriyle hitap edilmesini uygun bulmuyoruz. İsim önüne "Sayın" ekleyerek, ya da sadece "Erdoğan" gibi, soyisimle hitap ederek yazabilirsiniz. İletilerinizi formata uygun şekilde düzeltmenizi rica ediyorum. Saygılarımla... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #5 | |
| Sayın türker, Haberi aynen ilettiğim için üzerinde herhangi bir oynama yapamayacağım. Kendi yazılarımda bu formata dikkat edeceğim. Saygılarımla. |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2006
| bu ulkenin basbakanına ne biçim sozler bunlar bee.adamın ne ailesini bırakıyosunuz ne memleketini.yeter artık bırakında vatan için çalıssın.hanginiz bu ulkenin bu kadar iyiye gittigini gordunuz hanginiz vatan için bişeyler yaptınız.bu ulke KURT gibi ulumak la sevilmez gercek vatanseverler perde arkasındadır hep..... |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Sayın başbakan çok vatanseverdir canım kim aksini iddia ediyor ki.Hele milleti daha çok sever.En çok da memurunu sever ama sevdiği memura %5 zam yaparken milletvekillerinin maaşı memur maaşına 8'e falan katlar.Eminim ki amacı bize açlığı öretmek ve fakirlerin dilinden anlamamızı sağlamak.Yoksa ne halt yerlerse yesinler der mi hiç.Cık cık cık hiç yakıştıramadım bunları söyleyenlere. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
| Sayın Sir, Sayın Erdoğan hakkında;"bırakın da vatanı için çalışsın" demişsiniz. Biz Türk Milleti,vatan için çalışanı her zaman el üstünde tutarız. Ancak şurası da var ki; İzmir'e, "gavur İzmir" imasını Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurtuluş Savaşı gibi dünya ülkelerinin gıptayla izlediği bir destana konu olmuş, İzmir gibi anlı şanlı bir şehrinde oturanlar veya şehir hakkında böyle bir yorumda bulunmak, değil başbakana,hiçkimseye yakışmaz... Sayın SiR, Sizin atalarınız,dedeleriniz İzmir'e Yunanlılar'ı döken Kurtuluş SAvaşı'na katılmamış mıydı? Sizin dedeleriniz,Afyon'da, Sakarya'da,Dumlupınar'da ülkemizi işgal eden Yunanlılar'la,Fransızlar'la,İngilizler'le savaşmadı mı Sayın SiR? :-) Bu ülkede kimsenin kimseye gavur demeye hakkı yoktur. sağcısı da solcusu da İZmir'de oturur ve İzmir, TÜrkiye'nin en güzel şehirlerinden birisidir. Bu ülke,bu toprak, bu vatan, sizin gibi ya destek verdiğiniz, Sayın Erdoğan gibi, ona buna gavur diyenlerle kazanılmadı Sayın SiR! Bu toprak,uğruna ölümü göze alan gerçek vatanseverlerle kazanıldı! Sadece İzmir değil,Iğdır,KArs,Hakkari,bunlar da bu ülkenin sınırları içindedir ve gerekirse buraları da kanımızın son damlasına kadar savunuruz.Bu ülkede kimse gavur değildir! Kurtuluş SAvaşı ve bugün üzerinde vatan diye ayak bastığımız topraklar, "Kuvayi Milliye Ruhu"nun gelişmesiyle kazanılmış ve başarılmıştır. Aksini iddia eden yanılır. Demek ki sayın ERdoğan Kuvayi Milliye Ruhu'nu anlayamamıştır ve demek ki Sayın Erdoğan,bu ülkede yaşamıyor! :72 Sayın Erdoğan, çook büyük bir ayıp etmiştir.Bu ayıbını geri alması ve başta tüm ülkeden sonra İzmirliler'den özür dilemesini diliyorum. :67 Saygılar sunarım.iyi günler. __________________
"Benim naçiz vücudum elbet birgün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’’ M. Kemal Atatürk ozansevinc Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-01-06 03:34 . |
|
| #9 | |
| İzmirden oy toplayamadı ya. kalkıp hakaret ediyor... Bir başbakana hiç yakışmayan sözler. Dilerim birdaha böyle kimseleri başbakan seçmez bu millet. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
| Sayın Erdoğan özür dilemelidir. Ben İzmirli değilim. Ankaralıyım ; ama bir Ankaralı olarak dahi Sn. Erdoğan'dan nefret ettim yani.. :130 siz nasıl olur da Türkiye'nin herhangi bir şehri hakkında hele hele İzmir gibi toptağı Türk şehitlerini kanıyla sulanmış bir şehir hakkında böyle konuşabilirsiniz?Adamın önce kendine saygısı yok. Kendine saygısı olan birisi,yaşadığı ülkenin şehir,kasaba veya köyleri hakkında böyle konuşmaz.Adamın kendine saygısı yok ben napayım?Alacaksın böylelerini görevden.Suç onda değil onu başa getirende... :73 __________________
"Benim naçiz vücudum elbet birgün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’’ M. Kemal Atatürk |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|