"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Uzak
| Bileklerimden akan kanlar götürüyor beni sonsuzluğa o her gece gördüğüm düş çağırıyor beni toprağa Arkadaşlar bu sözler benim üzerinde çalıştığım şarkımın nakarat bölümü grub arkadaşlarım da dahil bir çok tanıdığım bu sözlerin intiharı çağrıştırdığını söylüyorlar.Bu yazdığım sözlerin ve bazı parçaların insanları intihara teşvik etmesi gibi bir durum sözkonusu olabilirmi? Görüş ve yorumlarınızı esirgemeyin. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Çağrıştırması mı kalmış bunun ![]() İnsan intihar etmeye karar verebilir. İntihar etmek doğaldır veya değildir, doğrudur veya yanlıştır, bunlar kişiye göre değişir. Net bir yorumum yok. Ama şarkı sözüyle intihar eden insanlar varsa zaten bu insanların ciddiye alınması bile hatadır. Kanımca psikolojik destek görmeleri bile olası değildir. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| "Çağrıştırmak" kelimesi gerçekten de fazla hafif kalmış. Bu sözlerle bir anınızı anlatıyormuşsunuz da yanlışlıkla intiharı çağrıştırmış gibi konuşmuşsunuz. ![]() |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Uzak
| Kuzenim askerdeyken kendini vurmuştu.Bende bu sözleri askerde yazmıştım.Toprağın kendisini çağırdığını söylemiş. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|