| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
İsrail'in yaptığına bakın/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| Arkadaşlar bu görüntüler beni çok etkiledi ve sizinle paylaşmak istedim.Sitede Coca-Cola gibi bütün yabancı şirketlerin bu katliamı desteklemek için bütün gelirlerini israile devrettiği yazıyor.Acaba bunlar ne kadar doğru... http://www.cok-ozel.com/israil.htm |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Çok zamandır söyleniyor bunlar... :74 |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| sayin özkankirim, bizler bu manzaralari 1969 de görmemistik. 1974 te de görmedik. Buna rmen, emperyalizmin ne oldugunu bildigimiz icin yaptigimiz protesto ve bu mamülleri boykot etigimizde, kendini vatan evladi sanan güruhtarafindan komünist olarak suclandik. Oysa komünist olarak addedilmek. bir suclama degildi. Bunu bilemeyecek kadar darkafalilarin, simdi antiemperyalist degil sadece anti amerikanci olmalari nedeniyle bunlarin gözleri bu gün de acilmamistir. Peki, camur atanlar kimlerdi? ALLAH PATRONA, PATRON ISCIYE DIYEN; YARDAKCI IRKCI; SIMDI ATATÜRK´ÜN ARKASINA SAKLANAN HASTA RUHLU INSANLAR. Bunlarin protestolarina güvenmeyin. arap yardakcisi, yobaz ve gerici kanallarin tümü bu oyunu oynuyor. EMPERYALIZME KARSI DURUNUZ COCACOLAYA DEGIL:-) COCACOLA DEGIL DE COLATURKA PARASINI ONLARA VERIRSE NE YAPACAKLAR; SASRIM. Teskürler, saygilar. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Bu galba bir gazete küpürü.Bana da bir arkadaş gönderdi.İsrail zulmünün örneklerinden biri. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| Bunları gördüğüm zaman değşet içinde kalıyorum.EMPERYALIZM bir yana insan insana bunu nasıl yapıyor aklım almıyor. |
|
| #6 | |
Guest Mesajlar: n/a
| yaparlar tabii adamlar geçmişlerini unutmamışlar 1400 yıl önce foto olsaydı ne resimler yayınlardık belki de içiniz dışınıza çıkardı beni kureyza katliamı neticesinde bugünde f.k.ö.'nün otobüslerde ki canlı bombanın yaptıklarına ne demeli? kaç tane masum yahudi öldü yani her iki tarafta aynı orada ölenlerin hepsi din yüzünden ölüyor ama sizler farkında değilsiniz unutmayın oralar kutsal topraklardır oralar yüzyıllardır hep kan akar neden ?diye kendinize bir soru sorsanıza spartaküs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-01-06 18:19 . |
|
| #7 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Arkadaşlar bu kadar basit iddialara lütfen prim vermeyelim. Bakın sayfanın altında ne diyor: Alıntı:
Sizin hiç aklınız alıyor mu, Coca Cola salak mı da bütün kârını İsrail'e bağışlasın? Akıl var mantık var. Ayrıca bu forward mail'lerden biri de uzunca bir süre insanların akıllarını "Brüksel Zirvesinin 21. maddesinde, Kürdistan Devleti kurulursa AB onunla da müzakere edecek" diye bir haberle de karıştırmıştı. Tabii çoğu insanımız da bu imkânsız asparagası araştırma gereği bile duymadan, sorgulamadan kabul etmişti. Yerli malı kullanmak güzeldir, ama ben önce aklımı kullanmayı yeğlerim. Saygılar... | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| sn.spartaküse atfen.her mesajınızda bu 1400 yıl öncesine gidiyosunuz .her siyasi olayı din konusuna getirmektesiniz.şimdi masum dediğiniz yahudiler hakları olmayan bi toprağa gelecekler yerleşecekler.oranın insanlarına fotoğraflardaki işkenceleri yapacaklar sonada siz yahudileride düşünün diyceksiniz.filistinin yerinde türkiye olsa ne yapardınız ben cok merak ediyorumm.masum denilen yahudilerin mason locaları altında neler yaptığını;bu yapılanlarında medya ve diğer unsurlarla cok alelade basit bi klüpmüş gibi gösterildiğini türkiyede dahil olmak üzere dünyanın heryerinden siyonizme para aktığını görmeliyiz.ben yahudilerin masum olduğuna inanmam. |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #10 | |
| musatafa kemal bu ülkeyi satmadan kurtardı bunulada gurur duyarım o yüzden amerikan uşakları şeriatçıları bu ülkeyi kaptırmayız unutma bu laik ülkeyi ilk tanıyan afganistan ve pakistanın durumunu şimdi gör ve anlayın hala anlayamıyorsanız defolun gidin |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|