"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Neden geri dönüyorlar?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Bu forumu seviyesi ve iyi yazarları olduğu için çok yakından takip ediyorum. Ancak forumdaki bazı uygulamaları anlayamıyorum. Kimileri forumdan ayrılmak istiyor, ve ayrılıyor. Hatta bazıları giderken "ben gidiyorum" gibi manasız konular açıp forumu meşgul ediyor. Forumdan bir süre ayrılmak isteyenleri anlayabiliyorum. Anlayamadığım neden forumdan uzaklaştırılarak ayrılmak istenildiğidir? Ayrılmak isteyen üyeler aktif olmayarak forumdan ayrılabilirler. Ancak ne hikmetse illaki uzaklaştıracağım diye birilerinin haberi olması için bir çaba gösteriliyor. Forumdan kim gidecekse gitsin artık! Forumdan birilerinin haberi olsun diye uzaklaştırılmak isteyenlerin daha 2 gün geçmeden geri dönmek istemeleri buradaki uygulamada bir çarpıklık olduğunu gösteriyor. Bu çarpıklığın kesinlikle sorgulanması gerekir. Ayrıca 2 gün geçmeden geri dönme isteklerinde bulunan forum üyelerine hiçbir şey olmamış gibi davranılamaz. Kesinlikle bu durumun bir yaptırımı olmalıdır. Yazıyaz yönetiminin bu uygulamayı tekrar gözden geçireceğini ve belli kararların alınacağını ümit ediyorum. |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben bu üyelik iptali durumunu da anlamıyorum zaten ![]() Girmezsin olur biter,iptal ettiriyorsan da bir sebebi vardır olayın ki tavır falan koyuyorsundur,hemen dönülmez yani ![]() __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #3 | |||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Yaptığımız yazıyaz'ın kurallarına uygun durumdadır. Ayrıca gerekli uyarıyı da zaten forum yönetimi yapmış durumda... Alıntı:
| ||
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Hayır kurallara uyugn da böyle kendi isteğiyle ayrıldı kendi isteğiyle geri döndü lafları çok saçma.. Hava atmak için mi çıkıyorsunuz forumdan. Gideceksiniz bir daha gelmeyin. ü Ha ara veriyorsanız kimseye söylemezsiniz olur biter. |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
size ne? nedenlerim vardı ayrıldım, nedenlerim vardı geri döndüm... Herşeyi anlatmamız mı lazım alala.... | |
|
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Forumdan aslında temelli olarak ayrılmak amaçlı gitmiştim,ama öyle bir alışkanlık yapmış ki buraya yazı yazmak onun için geri döndüm yoksa hava atmak yada başka bir amaç taşımıyor.Aslında dönmemizden rahatsız olan varsa söylesin bir değerlendirmeye alırız tabiki. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
kervan yürüsün muhabbeti, takmayın bence.... | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Serda arkadaşımızdan rahatsız olan yok. Rahatsız olunan kişi belli. Onunki de hata ancak nedenini belirtti. Siz de belirtin de öğrenelim. Bıdı bıdı yapmayın forumda. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Bu tarzınıza devam edecekseniz korkarım konuyu yine kapatmak zorunda kalacağım. Bir arkadaşımız böyle bir eleştiriyi foruma sunuyor, sizlerin yaptığına bakın. Konuyu kişisel tartışmaya çevirmeden konunun olumlu-olumsuz nedenlerini masaya yatıramaz mısınız? Bu uygulamayı değiştirebilmek için iyi bir fırsat olarak bakabiliriz bu bölüme. |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
biri bizi gözetliyor bşalayacakmış, meraklarınızı onu izleyerek giderebilirsiniz... Milleti sorguya çekmeye gerek yok boşa.... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|