| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kürt siteleri PKK'yı lanetliyor./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Kürt siteleri PKK'yı lanetliyor. http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=126321 Kürt siteleri PKK'yı lanetliyor. PKK'nın kendilerine büyük zarar verdiklerini düşünüyorlar. Alıntı:
Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-08-07 14:52 . | |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
Konuyla ilgili vereceginiz siteler birinci kaynak siteler olmalıdır. Saygılarımla............. __________________
Ne Milliyetçiyim Ne Dinciyim Ne kemalistim | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Kürt siteleri Pkk'yı topa tuttu diyor da hiç adres falan göremedim ben orada.. madem böyle birşey mevcut adreslerini versinler sitelerin. __________________
Gündoğdu, hep uyandık.. |
|
| #4 | |||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Alıntı:
Kurdish Aspect, sitesini inceledim. Amerika'dan yayın yapmakta. Sitenin içeriği tamamen ingilizce olup, haber sitesidir. Künyesinde neredeyse hiç Kürt yok. Tabiki yazarları kastettim. Alıntı:
Birde siteleri demişsiniz, ortada bir site var, ve bu site Kürt sitesi değil. Lütfen daha güvenilir kaynaklara değininiz. En azından tartışma değeri olurdu. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | ||
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Büyük Türk milletinin bu durumdan büyük bir memnunluk duyduğu açık bir gerçektir. Ama gerginlik isteyenlerin hiç hoşuna gitmedi galiba. | |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Alıntı:
Sn.Türesin sadece haberi buraya taşıdı... Kendisine teşekkür ediyoruz __________________
He He | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
![]() Bende gerçekten öyle birşey var sandıydım. Ha olabilir, buna itirazımız olamaz elbette, ama gerçekten PKK'yi topa tutan siteler Kürt siteleri olsaydı, emin olun objektif yaklaşıp bu konuyu değerlendirirdik. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Kurdish Aspect sitesini değerlendiriyorum. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
ABD'de böyle bir gelişme olursa , piyonlarıda ona uyar . ![]() | |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Alıntı:
Olabilir tabi ki böyle ortamı yumuşatmak isteyen haberler... Çünkü bende bazı kürt sitelerine üyeyim ve orada PKKya adeta tapıyorlar Yani ne kadar reddetsekte aslında PKK bugün Kürt çoğunluğu tarafından sempati ile karşılanıyor...Sempatinin nedenine gelince her zamanki cevap devlete olan tepki ile devlete kafa tutanı sevmek galiba... __________________
He He | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|