"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Çok güzel bir dergi buldum: "Bilim ve Gelecek" Adından da anlaşılacağı gibi, bilimsel konuları işliyor, fakat bunun yanında da kültürel, siyasi ve dinî konulara da değiniyor. Örneğin, bu sayıdaki kapak konusu "Kökeni, Yeri ve Evrimi ile Cennet" Geçmiş bir başka sayısında "Amerikan malı yaratılış safsatası (Sayın Melnur'un yazısını hatırlattı bana), Bilinçli Tasarım" Konusu kapak yapılmış. Web sitesinden de kısmen incelemeniz mümkün: www.bilimvegelecek.com.tr |
| #2 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| (Bu akşam int. oldukça yavaşladı. Ve sürekli kopma oluyor. Sayfa değiştirmek bağlanmak bile sorun! Bu yazıyı da ikinci kez yazıyorum.) Bilim ve gelecek dergisi gerçekten iyi bir dergi. Doyurucu yazılara sahip. Eski-önceki "Bilim ve Ütopya" dergisinden ayrılan bir grup insanın özverileriyle ayakta kalmaya çalışıyorlar. Sn.Türker'in de belirttiği gibi internet siteleri de var ve orada derginin tanıtımını yapıyorlar. "Bilimsel Yaratılış Safsatası 1,2,3,4" yazısında kaynak olarak da göstermiştim. Bilim ve Teknik'in yeri ayrı ama bu dergiyi seviyorum. ( Belki her sayısında evrim konusunda doyurucu yazıları olduğundan mı nedir!-Ve bu konuda yöneticilerinden de ricam olmuştu.) Ben tavsiye ediyorum. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|