"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Kocaeli
| Militarizme karşıyım Her tür dayatmaya Özgür iradeye sınırlama getirilmesine Susturulmaya Olmadık yalanlarla Olmadık bahanelerle İnsanların hayatlarına müdahale edilmesine Düşüncelerine Kılık kıyafetlerine Yaşam tarzlarına Karışılmasına karşıyım. Halkımı yok sayan Koyun sürüsü gören Aristokrat zibidilere Jakoben ahmaklara Oligarşik soytarılara Şoven milliyetçilere Militarist sosyalistlere Entel dantellere ... Not:arkadaşlar bana mail ile gelen bir yazı sizinlede paylaşayım dedim... __________________
Herkezin Sofrasında İyi Bir Kırmızı Şarap Olana Kadar Devrim...!!! antropolog Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-08-07 03:34 . |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Özgür kız yollamıştır bu maili ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|