"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
AKP'nin AB politikası hakkında./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Y O R U M S U Z . . . ![]() |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sayın Exclusive, Verdiğiniz haberi nereden alıntıladığınızı bilemiyorum, yalnız ben de Google'da ~ "League of Nations" Turkey ~ Şeklinde bir küçük çaplı araştırma yapmama karşın böyle bir bilgiye ulaşamadım. Yalnızca Türkiye'nin 1932'de kabul edildiği yazıyordu. Kaldı ki, onlar tarafından davet edilmiş olsak dahi, bu bence AB üyeliği ile kıyaslanmaması gereken bir durum. O zamanın siyasal konjonktürüne göre yapılmış bir davranış olmalı -şayet doğruysa-. Bununla birlikte bugün, Rusya da benzer bir tavır takınarak "AB bizi davet ederse girebiliriz" gibi bir tutum sergilemektedir. Fakat AB'nin tavrı bence son derece açık. Sayın Exclusive, Eğer, Çağdaş standartları yakalamamız gerekiyorsa, Ekonomi ve Siyaset'te popülizme "hayır" demek istiyorsak, AB'ye girmek istemesek bile, Muktesebatı yasalaştırmamızın bize çok faydası olacaktır. Bunu bence kimse inkâr edemez. Saygılar... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Yorumsuz ![]() __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Şu anki durum ne sizce??? Daha ikinci dünya savaşının bile yapılmadığı;dünyanın tek kutup etrafında birleşmediği bir dünyada reddetmek gibi de hakkınız var... Ama günümüzde ABD nin dünyada uyguladığı baskılı rejim söz konusu... Davet bekleme dönemi geçti... Batı;doğuya saldırı için bahane ararken soğukkanlı olmak yerine hava atmak doğru olmaz diye düşünüyorum... :74 |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Exlusive ! Önce davet edilecek durumu yaratmak gerekmezmi ? AB'nin önümüze niçin 75 000 sayfalık yaptırımlar demeti koyduğunu bilmiyorsan,boşa okuyorsun gibime geliyor. Sevgi ve saygılarımla. |
|
| #6 | |
| ya ne uzatıyorsunuz ,mustafa kemal onlar için bir sözü var unuttunuz mu? "onlar iki ülke tipi isterler;bir emperyalist ülkeler bir de mazlum ülkeler.İşte biz bu mazlum ülkelerden olmayacağız onların karşısına medeni ülke olarak çıkacağız" buna benze bir sözü vardı hatırlıyormusunuz önce büyü geliş hakkettiğin yere gel sonra er meydanına çık ama menderes sadece kıçında donuyla er meydanına çıktı maalesef |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Isin ilginc tarafi, hic kimse bu yaptirimlarin can alici noktalarini basin kanaliyla Türk insanina duyurmus degil. Insanlarimizin, 75 bin sayfalik yaptirimlari okyamayacagini bilsek te, önemli olanlarindan bir demet sunulabilirdi. belki de gercekten pandoranin kutusu mu acaba:-) saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-01-06 12:08 . | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
75 bin sayfa:-) __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
|
| #10 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
Biraz daha açık konuşabilir misiniz acaba? Saygılarımla... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|