"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| Hemen yanitla. Durup dusunme. Aklina ilk gelen seyi soyleyiver. Bu eglenceli bir "test"... VE ayni zamanda biraz acaip (cok acaip)! Simdi... asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine getir. Bir hesabi bitirmeden otekine gecme.. Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin. Sadece kafadan hesaplayarak cevap ver gec. Sasiracaksin. Basla: Asagidaki toplamlar kac ediyor: 89 + 2 12 + 53 75 + 26 25 + 52 63 + 32 Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... Hadi. tek bir tane daha... 123 + 5 CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN! Asagiya devam et... Biraz daha... Aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi? Eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da farkli bir akla sahip olan %2 insandan birisin. Insanlarin %98'i bu alistirmayi yapinca kirmizi bir cekic diye yanitliyor. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Çok ilginç gerçekten Sayın Orkhun, Benim de aklıma, Kırmızı bir İngiliz Anahtarı gelmişti :-) Saygılar... |
| #3 | |
Guest Mesajlar: n/a
| ya sayın orkhun ,çeşke cevabı söylemeseydin be bu sınava ben de girseydim gerçi kırmızıyı hiç sevmem ama |
| #4 | |
| uyanıklık yapıp direk alta bakmasaydınız sayın spartaküs.. :D ilginçtir ki hiç tereddütsüz benim aklıma aynen kırmızı bir çekiç geldi.. böylece normal bir insan olduğum tasdiklendi.. :D halbuki çevremdekiler anormal birisi olduğumu söylerler.. bu ne yaman çelişki dostlar!! :D __________________
| #5 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Hayır benim aklıma siyah tornavida geldi. Ben normal değil miyim? Saygılar, |
| #6 | |
| tornavida cevaba yakın alet edevat bakımından.. :D ama siyah anormalliğiniz en büyük kanıtı sayın petriçli.. :D saygılar.. __________________
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Benim aklıma da kırmızı bir kürek geldi.Ben ne derece normalim acaba? |
| #8 | |
| sizin normalliğiniz de sayın petriçli'de olduğu gibi tartışılabilir.. :D __________________
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Sarı tornavida geldi aklıma __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2006 Ülke / Şehir: antalya
| yeniyim ama başarabilirim bakıverdim sonuca ![]() omphalos Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-01-06 22:05 .Sebep: yanlış anlaşılma olabilir:) |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|