| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Cumhuriyet gazetesi'nin islama karikatürlü hakaretlerinin tarihi../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| ![]() turan selçuk/cumhuriyet gazetesi Geçen yıl İlhan Selçuk'un ikiz kardeşi Turan Selçuk tarafından Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan "başörtülü domuz" karikatürünü gördüğümde çok şaşırmıştım... Bu kadar cüratkar nasıl olunuyordu! meğerse bu islamı ve müslümanları aşşağılama geleneğinin tarihi Cumhuriyet gazetesi'nin ilk yıllarına kadar uzanmaktaymış.. Peygamberimize karikatürle hakaret ediyor diye elin avrupallarına nasıl da tepki göstermiştik.. İnsan bazen burnunun dibini göremiyebiliyor... Alıntı:
güçlü olan kazanır... sulh Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-08-07 18:47 . | |
|
| #2 | |
| İşte bir manşet: “Hüküm Verildi” M. Kemal, sarıklı cüppeli grubu göstererek sonlarının geldiğni yakında idam edileceklerini söylüyor. ![]() /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bu karikatürde de Osmanlıya olan kin hala bitmemiş olacak ki, Vahdettin akrep şekline sokulmuş ![]() /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Yine Müslümanların toptan süpürüldüğünü gösteren bir çizim. ![]() /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// www.belgehaber.com- ÖZEL HABER [/quote] __________________
güçlü olan kazanır... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Provake ediyorsunuz.Hedef din değil dinciler. SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Tehlikenin farkındayız ![]() __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Bende onu düşünüyordum, sayenizde yazmama gerek kalmadı. Dediğiniz gibi Dindar olmak farklıdır, Dinci olmak farklıdır. Cumhuriyet Gazetesini hayatımda elime alıpta hiç okumadım, internette takip edebildiğim kadarıyla birçok makaleleri bana ters gelir, ama bu karikatürler yerini ve muhattabını bulmuş gibi. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Konunu açılma mantığı nedir? __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
![]() __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) | |
|
| |
| #8 | ||
| Alıntı:
Cumhuriyet gazetesi'nin öncülüğünü yaptığı bir zihniyeti karikatürler üzerinden analiz etmeye çalışıyoruz... Yoksa birşeyleri ortaya dökmek birilerini rahatsız mı ediyor? __________________
güçlü olan kazanır... | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Bizi ne rahatsız edebilir? __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
|
| #10 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Benim rahatsız olduğum kanısına nerden vardınız?öyle birşeymi yazdım sadece neden açıldığını sordum.Cumhuriyet gazetesini benden çok okumamışsınızdır sanırım,sadece bu gazeteyi bu şekilde karalamaktaki mantık nedir.Siz sadece islamı savunun kimsenin itirazı yok ki?İslami forumlar açın,gazeteleriniz var yazı yazın kim itiraz ediyor size nerdeyse mesih ilan edeceksinin kendinizi. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|