"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Forumumuza Bir Radyo Yakışır!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bence Zamanı Gelmiştir.Forumumuza bir Radyo kursak hiçte fena olmaz ![]() Teknik altyapı vs Her türlü şeyle ilgilenebilirim. saygılarımla __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
|
| #2 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Sn Barva harika bir fikir doğrusu,şimdiden çalınacak müzikleri tahmin edebiliyorum. ![]() :__________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Uzak
| Radyo'da canlı müzik yapabilirim.Hiç de fena olmaz. |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Haydi bakalım kolay gelsin. ![]() |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| ya geziyordum hangi radyoyo dinlesem diye siteleri yav dedim barva yaziyazda geçiyorum büyük bir vaktimi oraya kurupta dinlesek ya dedim ![]() __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
|
| #6 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Valla bende bir programa talibim Sesim fena değildir.__________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Valla Sayın Barva veya başka biri önayak olsun, kuralım. Tarafsız olsun tadından yenmez... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| |
|
| #9 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bu konuyu bir yıl önce sevgili Türker de önermişti. O zaman pek üzerinde durmamıştık. Ama neden olmasın? Sanırım yönetici arkadaşlarımızla bu konuyu görüşmekte yarar var. Sizinle de bu konuda temasa geçerler sanıyorum. En azından bilgilendirirler. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Şimdiki özel radyoların hemen hemen hepsi,türk sanat müzüğü ve halk müzüğü değilde,akşam besteleyip sabaha unutulacak kadar basit müzikler yayınlıyorlar. Oysa halk müzüği ve sanat müzüği çok uzun ca,on yıllarca hafızalarda kalıyor. Peşin hükümlü olmayayımda,benim fikrim,böyle müzikler yayınlıyamıyacaklarına göre,radyoya hiçde gerek yok. Saygı ve hürmetlerimle. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|