"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Sol partiler içinde yaziyaz seçimi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jul 2007
| ben CHP ye veriyorum... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) |
|
| #3 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: şanlıurfa
| Hala sol parti diye Chp yi gösterenler solculuğu bir araştırsınlar.Türkiye'de tek bir sol parti vardır.ÖDP sayın Ufuk Uras da mecliste ki tek sosyal-demokrattır. __________________
Bir çocuğun bir damla gözyaşı dünyadaki tüm politikalardan idolojilerden ve devrimlerden önce gelir. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| |
|
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| türkiyede gerçek bir sol kalmadığı için bir odak lı olarak boykot ediyorum |
|
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| İP+MHP. ![]() ![]() ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Sözde değil özde sol olan partiye veriyorum. akp__________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Neye göre sol neye göre sağ bi açıklayında bizde bilelim... __________________
Hatadan korkan, hata yapmayan ne iş yapar ne de yeni bir şey öğrenir. Çocukların hızlı öğrenmelerinin en önemli sebeplerinden biri hata yapmaktan korkmamalarıdır. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bende bir PARTİZANLI olarak;Çarenin mecliste değil sosyalizm'de olduğunu tekrardan vurgulayıp boykot ediyorum! __________________
YoksuLLuk Kaderin ciLvesi değiL,Sistemin zuLmüdür! |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|