"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Kur'anı kerim yasaklansın dedi. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Kur'anı kerim yasaklansın dedi. http://www.haber1.com/haber/20070808...asaklansin.php Alıntı:
Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-08-07 01:49 . | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Geert Wilders, Hollanda'da yasayan yabancilara, Türkiye'de MHP'nin Kürtlere baktigi gibi bakiyor. Isin özeti, fasist her yerde fasisttir. Gerci Hollanda'da ki islamcilara rahat cok geliyor. Hollanda'yi karistirmak icin neler yapmadilar ki. Melesa, bilmem nerelerden toplanan paralarla devasa bir cami insa ettirmek gibi dahiyane fikirler bile ortaya attilar. Neyse ki Hollanda kanunlari bir sekilde engelledi bunu. Hollanda'da yasayip'da "Türk irkciligi" yapan Türkleri görmenizi isterdim. Cok sevdigin Türkiye'ye git, orada yasa desen adimini bile atmaz, ama irkciligini sonuna kadar yapar. Haliyle, Hollanda'da yasayan insanlarin arasinda da bu sekilde irkcilar var. Kuran'i yasaklamak, yayin ve okuma özgürlügüne müdahale olacagi icin bu yönde bir girisimin Hollanda parlamentosu tarafindan kabul görecegini sanmiyorum. En azindan simdilik. Eger islami terör bu hiziyla devam ederse yakin gelecekte ne gibi degisiklikler olur bilemem tabii... __________________
Islam'a bak, hizaya gel! Hurilerle yatacagima, zabanilerle yatarim! |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Türk'e düşünmek özgür olsun diyor Avrupa ama kendi halkının yöneticilerin istediklerine inanmasını istiyor. Bu ikiyüzlülüktür... Toplayın tası tarağı, AB ye gidiyoruz... | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| avrupalılar ekonomi alnında gösterdikleri başarıları düşünce ve strateji alnında hiç gösteremiyorlar.kuranı yaskla,yak ne yaparsan yap eline ne geçebilir.islam aleminden uzaklaşmak acaba avrupaya ne kazandırır.ekonomisinin can damarı olan petrolün kontrolünü kuranı yasaklatarak nasıl sağlayacak? ortadoğudan avrupa gittikçe kopmaktadır ve çok büyük bir yanlışa sebep olduklarını ilerde anlayacaklardır.islam alemi açısından da durum vahimdir.çünkü dünyada yapayalnız kalmış ve her taraftan nefretlerin aktığı bir dünya olmaya yüz tutmuştur. |
|
| #5 | |
| Siz Kuran'ı bırakın kendinizi değiştirin efendim. Merak ediyorum bahsettiğiniz kitabı kaç kere okuduğunuzu... Peki Eski Ahid daha mı kibar bir dil kullanıyor? |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Cehalet diyorum çünkü bu kitabın değiştirilmesi müslümanlar açısından mümkün değildir. Bu teklifi sunmak ya cehalettir ya da birilerinin damarına basmaya çalışmaktır. Ben saldırgan bir tavır içine girmedim. Size neden saldırayım. Aslını sorarsanız sizin için üzülüyorum mesajlarınızı okudukça... | |
|
| #7 | |
| Tüm dünya bir araya gelse , O Kitabın bir harfini bile değiştiremez.Bu konuda arzulu olan avucunu yalar. __________________
Hangi ceylan gözlü toprağa bakmadı ki ... Hangi güzel yüz toprak olmadı ki ... |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| [quote][ma değişmesi gereken bazı ayetler filan olabilir dedim, ki buda sadece bir görüştü/QUOTE] Diğerleri gibi kafamıza göre kitap mı yazalım ? kitabın içeriğini mi değiştirelim ? Alıntı:
| #9 | |
| Faşist her yerde faşist. |
|
| #10 | ||
| [quote=Mason;248556] Alıntı:
Yine Haçlı seferleriyle insanları katletten haz duyan o vahşeti neye bağlıyorsunuz ? Her gün Filistin'de sayısız çocukları öldüren o İsrail'in durdurulması mümkün olmayan vahşetini neye bağlıyorsunuz ? __________________
Hangi ceylan gözlü toprağa bakmadı ki ... Hangi güzel yüz toprak olmadı ki ... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|