| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Tüm İslam aleminin ve forumdaki arkadaşların Miraç kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum... Hepinize hayırlı kandiller kardeşlerim. ![]() __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. Günışığı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-08-07 16:52 . |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Kandiliniz mübarek olsun... Allah bu mübarek günde askerlerimizin de yardımcısı olsun... (benim kuzen söyledi, mayın aramaya çıkacaklardı dağa da, aklıma geldi) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.Saygılarımla __________________
seviyorsan yaşıyorsun... |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| |
| #5 | |
| siz de dahil olmak üzere tüm arkadaşlar için geçerli bir dua idi.teşekkürler __________________
seviyorsan yaşıyorsun... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| İnançlı arkadaşların kandilini kutluyorum.(benimkini kutlamayın çünkü inançsızım ) |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Tüm müslüman arkadaşların kandini kutlarım. (Pagan biri olarak ) |
| #8 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Tüm islam aleminin kandili kutlu olsun.. Bende inançsız biri olarak iade istemiyorum: ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #9 | |
| Ben kutlamıyorum. Çünkü kutlayınca hiç bir şey olmuyor. Ben de iade istemiyorum. __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
![]() __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) | |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|