| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Arkadaşlar, beni sevenler sevmeyenler Bir müddet buralarda olamayağım, çok uzun değil yaklaşık bir ay kadar, bu süre zarfında ister inanın ister inanmayın sizi çok özleyeceğim Gereksiz bir konu belki silinir ama olsun... Kendinize iyi bakııııııııııııın.... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Hoşçakalın sayın Dilara.. Gerçekten ister 5 gün ister 1 ay ister 1 yıl olsun ayrılık zamanlarında burayı özlememek çok zor olsa gerek. Kendinize iyi bakın. En azından kendim için diyorum; geldiğinizde ben burada olacağım İyi yolculuklar.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-08-07 19:03 . |
|
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Hoşçakalın her ne kadar tanımasam da... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Hoşçakalın. Siz de kendinize iyi bakın. İyi tatiller. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Şu avatar işini halletmeden gidiyorsun, artık dönüşde... Görüşmek üzere. __________________
Aslanlar kendi tarihini yazana kadar, doğrular avcılardan yana olacak. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| görüşmek üzere sayın dilara... Biz buradayız her zaman bekleriz ![]() |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| görüşmek üzere sayın dilara özleneceksiniz size ayrılıkları sevmem hiç bir zaman ![]() __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Sayın dilara; Huzurlu günlerle gidip tekrar huzurlu günlerle dönmenizi dilerim. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Dönüşünüz muhteşem olur inşallah. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #10 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Gitmeeee ![]() ![]() ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|