"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Çin ve komünizmin çocuk işçileri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Aug 2007
| ![]() insanı basit bir üretim aracı olarak gören komünist rejimde , çocuklar bile çalıştırılıp üretime katkıda bulunması gereken unsurlardan olarak görülmekteydi ve hala görülüyor ... |
|
| #2 | |
Kayıtlı Okur
| komünist rejimde insanlar ancak üretime katıldığı sürece değerlidir ve herkes üretime katılmakla yükümlüdür |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
İnsanı basit bir üetim aracı olarak görmek mi? Siz ne dediğinizin farkında mısınız? Komünizme ters düşen bir düşünceyi savunuyorsunuz. Komünizmde üretim araçları insanlar değildir. Dediğiniz durum kapitalizmde vardır. Ve kapitalizmde kapitalistin kar sağladığı metaları değil işçinin emeğidir. Artık vazgeçin şu komunizmi karalama kampanyalarından. Ayrıca konunun kanıtlanabilirliği yok böyle bir resim Türkiyede de olabilir pekala. Tarlada çalışan çocuklarımız hiç yok mu? Böyle saçma dayanağı olmayan konularla konu kirliliği yapmayın lütfen. Saygılar... | |
|
| #4 | ||
Kayıtlı Okur
| Alıntı:
| |
|
| #5 | |
| Evet komünist rejimde herkes üretime katılmalıdır bunda bir sakınca mı var? İnsan emek harcarsa saygı görür bunda bir terslik mi var? Ben neden araştırıyorum ki bu konuyu açtıysanız yazın da görelim... |
|
| #6 | ||
Kayıtlı Okur
| Alıntı:
herkes katılmalıdır diyorsunuz ama çocuklar da dahil mi buna ! | |
|
| #7 | |
| |
|
| #8 | |
Kayıtlı Okur
| |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Şu resimlerin kaynağı var mıdır? __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları |
|
| #10 | |
| Çocuklar çalışmayı istedikten sonra neden çalışmasınlar ki? Ayrıca ülkemizde çocuklar çalışmıyor mu? Mendil satan ayakkabı boyayan kardeşlerimizi görmüyorsunuz herhalde. Ancak doğru burjuva hayatı yaşıyorsanız göremezsiniz. Görseniz de görmezsiniz yani. Kanıt göstermeyecekseniz boş konular açmayın. Ayrıca iğrenç kapitalizmi komünizme karşı haklı çıkarma kaygısı neden? İnsanları köle olarak gören kapitalizm mi komünizm mi? Araştırın sonra gelin... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|