| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Forumda en beğendiğiniz kullanıcı adı nedir? __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Forumda beğendiğim ve beni etkileyen tek kullanıcı adı : stran Ama ne yazık ki kendisi ile tanışma fırsatı bulamadım. Galiba foruma girmiyor artık.. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Biraz megolomanlık olacak fakat daylight ![]() __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
| #4 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Partizanca... __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| düşüncelerinizle duygularınızı karıştırmayın derim... Bu yorumu sabah yapsanız anlardım da, şimdi yapmanız tarafsız gözle olmamış... Bence en iyi isim Ulukoca zaten en iyi isim olarak gelmese koymazdım...Benden sonra da 9 mm parabellum fena gelmiyor kulağa ve göze.... ![]() |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Rojin(Serda),Kinem,Kızıl-Halk,Anadolu,AşkıNGüneL __________________
YoksuLLuk Kaderin ciLvesi değiL,Sistemin zuLmüdür! |
| #7 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Hiç alakası yok sn ulukoca,Partizanca benim diğer ruhumdur. ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
| #8 | |
| Evet ya,Kinemi unuttum şimdi kavga başlar Koçero ve Anadolu...![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Benim de daylight in yanı sıra Ulukoca ![]() __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. Günışığı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-08-07 21:18 .Sebep: tamamen fantazi... | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|