| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Mesajlar Konusunda Eleştiri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2007
| Merhaba Öncelikle şunu belirtmekte önemle fayda görüyorum,forumdaki farklı fikriyatları olan ancak seviyeli bir şekilde tartışan tüm üyelere ve bu platformun kalitesi için mücadele veren tüm forum emekçilerine bu güzel gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ancak bazı konularda üyeliğimle birlikte sıkıntılar yaşamış bulunuyorum.Bunlardan başlıcaları sakıncalı adammışız gibi her mesajımızın kontrole tabi tutulmasıdır.Bununla birlikte bu kontrol mekanizmasının oldukça ağır işlemesi ve mesajlarımızın geç onaylanması yahut hiç onaylanmaması ciddi bir sorundur.Bu hususta farklı bir konuda yazdığım mesajımda forumun seviyesinin korunmasının önemli olduğunu ve bunu önemsedikleri için yönetici arkadaşlarımı kutlamıştım.Ancak biraz daha tecrübe sahibi olunca gördüm ki siteye kontrole tabi olmadan sakıncalı adam hüvviyetinden kurtulmadan yazmak oldukça zor.Birincisi mesajınız onaylandı yada onaylanmadı bunu bilmiyorsunuz,onaylansa dahi uzunca bir süre geçiyor ve tartışma halinde olduğunuz konu bu sebeple değerini yitiriyor.Zannediyorum bu sorunları da benimle aynı durumda bulunan yahut bulunmuş tüm üye dostlar da yaşamışlardır.Bu sorunun uygun şekilde çözümlenmesi adına ben mesaj sayısı kotasının düşürülmesini ancak mevcut uygulamanın da eskisinden daha titizlikle sürdürülerek forumdaki tartışmaların daha aktif ve etkin bir yapıya kavuşturulmasını öneriyorum.Ayrıca bunlara ek olarak özel mesaj yollama butonuna rastlayamadım ben mi göremedim yoksa sitede böyle bir uygulma geçerli değil mi bu konuda da Sevgili Yönetici dostlardan bilgi rica ediyorum. Başarılarınızın, başarılarımızın devamı dileğiyle |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Forumun kalitesi için yerinde bir uygulama olarak görüyorum. Bazıları birkaç yorum yazıp-sataşıp forumdan ayrılıyor bu da forumun kalitesine zarar veriyor. Bence fazla acele etmeyin hepimiz bu yollardan geçtik; kaliteli yorumlar yazarsanız bir an önce yazar olacağınızdan eminim. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
Söylediklerinizde hem fikiriz zaten bunu yazıda da belirttim.Ancak benim bahsettiğim ve önerdiğim şey daha az mesaj sınırının düşürülmesi ancak buradaki düşüşün mesajların incelenmesi noktasında gösterilen titizliğin arttırılarak tesis edilmesi yolunda bir öneridir.Elbette hepimiz seviyeyi,kaliteli tartışmayı önemseyen bunun olması için gerekli uygulamaları hoşgörüyle karşılayan insanlarız ancak dediğim gibi şu mesaj sayısı sınırı biraz düşürülerek moderasyon hususunda esneklik yapılmalı yahut moderasyona tabi mesajların onay süresi mümkün olduğunda en aza indirilmelidir.Düşüncelerinizi açıkladığınız için teşekkür ederim. Selamlar Marksist | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| merhaba ![]() ben de henüz çok yeniyim forumda ama arkadaşın topiğini okuyunca aynı dertten muzdarip olduğumuzu gördüm.kontrol mekanizmasının olması doğru tabi ama keşke biraz daha hızlanabilse ve artık belli bir yerden sonra mesajlar kontrol edilmeden yayınlansa.bu tartışmanın tadının kaçmasınıda önler. naçizane fikrim tabi ![]() herkese iyi tartışmalar ![]() |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Mesaj sınırımız kaç ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
| #7 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Değerli üyeler, maalesef son zamanlarda yazar adayı mesajlarının onaylanmalarında gecikmeler yaşanabiliyor. Bunun nedeni biraz kendi işlerimiz, biraz yaz olması nedeniyle yöneticilerin tatillere gidiyor olması, biraz da forumda yeni düzenlemelere ayırdığımız zamanın fazlalığı. Bu gecikmeler için özür diliyor, elimizden geldiği kadarıyla hızla ve itina ile bu mesajların inceleneceğini bilgilerinize sunuyorum. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Merhaba Yanıtınız için teşekkür ederim bu sorunun sona erdirileceğine inanıyorum bununla birlikte özel mesaj yollama uygulamasını da buna dahil ediyorum.Ayrıca yazdığım ancak henüz yayınlamamış 20'ye yakın da mesajım var zannediyorum bu konudaki sıkıntı genel sanırım. | |
|
| #9 | |
| Merhaba Arkadaşlar 3 günden beri onaylanmamış 20'ye yakın mesajım var.Bu konu hakkında şahsıma herhangi bir açıklama yapılmışta değildir.Bu sözkonusu olan moderasyon sistemi üyeler ve site açısından oldukça zararlıdır.İnsanların sakıncalı-sakıncasız olduklarını anlamak için 5000 bin mesaj mı yazması yada 1 senelik üye mi olması gerekiyor bilemiyorum.Ancak bu kadar sıkıntılı bir yöntemi bu kadar katı şekilde sürdüren ve bu duruma karşı tepkileri geçiştirmeye çalışan yöneticileri kınıyorum.Sözkonusu sorunların aşılmaması halinde kendi adıma bir protesto olarak üyeliğimi sonlandıracağım.Bilmiyorum bu ne kadar caydırıcı olur... |
|
| #10 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Size önerim yazmaya devam etmeniz ve biraz sabırlı olmanız. Bu arada forum kurallarını ve yazar adaylarının dikkatine bölümlerini okumanız da yararlı olacaktır. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|