"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| En beğenmediğiniz kullanıcı adı ne peki? Bunun tam tersi amaçla açılmış başlıktan doğdu merakım,hoş görün lütfen.Tabi ki forumda yazışmaktan hatta zaman zaman atışmaktan zevk aldığımız insanlar var,adını gördüğünüzde ''ooof yine mi'' dediğiniz,yazım tarzını ,uslubunu ya da dünya görüşünü ters buldugunuz kullanıcı ya da kullanıcılar kim açıkça yazalım bakalım. Ben başlayayım önce..... ŞÜPHECİ ........Nıckinin sagını solunu süsleyen ifadelerden de anlaşılacagı üzere,çok karışık,kararsız,veeeee şüpheci. Lütfen alınmasın arkadaşımız,sadece yazdıklarına dayanarak yapıyorum bu yorumu,şahsını ne tanırım. __________________
YARALIYIZ BELLİ ETME KİMSEYE, YARDAN KALAN BU ATEŞİ SİNEDE YAKA YAKA KÜL OLALIM GÖNLÜM... GÖNLÜM...GÖNLÜM... BAŞIMIN BELASI... |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| "yezit kızı" ismini sevmem bende... Gerçi kendisiyle de anlaşamıyoruz zaten de, isim de hoş gelmiyor bana... Heralde çağrışım yapıyor başka şeyleri o yüzden sevmiyorum... |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Alıntı:
Bunu izlenme oranı daha çok olur diğer başlığa göre, iddiaya giren? (alınmayın lütfen sn benimbenim, yerme isteği sebebiyle işte)__________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
| #4 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Ulukoca. ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
| #5 | |
| fear_ yeni bir isim (eskisi için bkz: divine) ama rahatsız edici geldi bana. Jakoben'i de sevmiyorum, kullanıcı adı olarak tabi. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Valla tam da sevmediğim hatta nefret ettiğim bir nick var forumda. Ama o üyenin kendisni de düşüncelerini de sevmiyorum. Açıklarsam şimdi cevap hakkı doğuracağım. Muhatap olmak istemiyorum. __________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bana da sanki o sondaki _ (alt çizgi) mahfetmiş estetiği gibi geldi. Ama ok yaydan çıktı bir kere.Başa gelen çekilir. Sakla samanı..... __________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. |
| #8 | |
| Kinem her zaman bana Hiborya çağını hatırlattı. Kimmeryalı mısınız? (Conan'dan alıntıdır) __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #9 | ||
| Alıntı:
Ama siz de çok saldırgansınız! İnsan bir sorar! Güdümlenmiş füze gibi olmaz. Saldırırken gözleriniz açık olsun, dikkat edin. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Özür dilemek büyük erdemdir,ortada eksik bir anlatımdan kaynaklanan bir yanlış anlama var demek ki ne ala.Her zaman bu kadar saldırgan(bu kelime insanoğluna yakışmasada,neyse)değilimdir aslında ama şu saatlerde biraz gergin olabiliyorum,tespitiniz doğru ![]() __________________
YARALIYIZ BELLİ ETME KİMSEYE, YARDAN KALAN BU ATEŞİ SİNEDE YAKA YAKA KÜL OLALIM GÖNLÜM... GÖNLÜM...GÖNLÜM... BAŞIMIN BELASI... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|