| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
ben bu habere sadece gülüyorum ![]() Odtü yokya pes ! __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] | |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| ODTÜ yok Çukurova var. Ben Çukurova diye bir üniverstemiz olduğunu bile bilmiyordum. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| ya kesinlikle çukurovanin eğitimi kötülemek için değil ama odtünün olamamsi veya itu nün baya ilginç bu anket neye göre yapiLdi acaba ? yani bu ülkede herkes odtü ile boğaziçinin ilk 5 üniversite arasına gireceğini bilir. yani adamlar bizim üniversitelerimizi bizden daha mı iyi tanıyor. avrupalı, amerikalı ne derse gözümüz kapalı itibar ediyoruz. bu eziklikten kurtulalım artık. __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|