"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Msninize ekliyorsunuz botla konuşuyorsunuz. Altında hiçbir şey aramayın gayet ciddi bir program. Konuşmanın yanı sıra sorduğunuz her şey de sizlere yardımcı oluyor (google gibi) onun için taleplere kuşkuyla yaklaşmanıza gerek yok. İngilizce için: encarta@botmetro.net Fransızca için: fr.encarta@botmetro.net Bu arada istediğinizi diyebilirsiniz engellemiyor. ![]() __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| peki nasıl ekliyoruz msn kabul etmiyor eğer nasıl ekliceğimiz hakkında da bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler. __________________
Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya girer.. . |
| #3 | |
| Msnde kişi ekleden ekliyorsunuz, anında çevrim içi oluyor zaten. Siz bir yerde yanlışlık yaptınız sanırım, bir daha deneyin isterseniz. Eğer gene omazsa özel mesajla söylerseniz başka şekilde anlatabilirim. __________________
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| teşekkürler sayın barış akar... __________________
Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya girer.. . |
| #5 | |
| Rica ederim Sayın King nothing. __________________
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Program için teşekkürler Sayın Barış Akar, yararlı olabileceğine inanıyorum... __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
| #7 | |
| Rica ederim Sayın Günışığı, eğer yararlı olursa inanın çok sevinirim. __________________
| #8 | |
| Bu arada ben anlamını bilmediğim kelimelerin anlamını anında öğrenebildiğim kaliteli bir sözlüğü de sizlerle paylaşmak istiyorum, benim bildiğim kadarıyla şuanki en iyi ve kaliteli sözlük: http://www.seslisozluk.com/ Üye olursanız kelimelerin okunuşlarını da anında duyabiliyorsunuz. Son olarak sözlükte İngilizceyle Fransızcanın yanısıra İspanyolca, Almanca, Portekizce ve İtalyanca da var. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-08-07 01:14 . |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|