"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| 16 Ağustos çarşamba saat 10.00'da http://osys.osym.gov.tr ve ya http://osys2007.osym.gov.tr 'dan yerleştirme sonuçlarına bakabilirsiniz. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Beklediğimden erken bir tarih... Heyecanlandım bak şimdi... ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #3 | |
| Sınav takviminde 20sinde diye açıklanmıştı; ama bu sene her şeyi erkene aldılar. ÖSS-OKS sonuçları-OKS yerleştirmeleri hepsi bir hafta erken açıklandı. Sıra ÖSS yerleştirmelerindeymiş demek. Bu yıl değişiklik olsun dedi heralde ÖSYM. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Erken deyince seçim geldi aklıma. O da erken açıklanmıştı. Umarım hakeden herkes istediği yere girer. Herkesin kendi Tanrısı gönüllerine göre versin. Ateistlere de doğa yardımcı olsun ![]() Saat 10da mı açıklanacak acaba? __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| 2005 ÖSS'yi düşündüm de,... unutmuştum ben yarım saat falan sonra bakmıştım ta... son tercihim çıkmıştı... Yazmasam açıkta kalıyordum yani... Allah herkese hayırlısı ve gönlüne göre versin..... |
| #6 | |||
| Alıntı:
Alıntı:
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| En son 5 sene önce bu heyecanı yaşamıştım. Gerçi pek heycanlanmamıştım.Birinci tercihin geleceğine emindim ve geldi. __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Öss Gözümü ye hıh __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| O ösym g.tümü ye olacaktı. ![]() __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|