| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Her fırsatta engellilerle ilgili yaptıklarıyla övünen, bir yaptıysa bin anlatarak bizim üzerimizden siyasi rant elde eden, engelliler dahil tüm toplumsal kesimleri piyasanın insafına terkeden, kamu arazilerini parselleyip "özel" yarar için peşkeş çeken anlayışla başımız dertte. Bu kez de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, "7 gün içinde burayı boşaltın" diye buyuran 30 Mayıs 2007 tarihli tebligatla, 33 yıldır görme engellilere rehabilitasyon eğitimi veren Altı Nokta Körler Rehabilitasyon Merkezi'ni, arsamı işgal ediyorsunuz diyerek kapı önüne koymak istiyor. Bu merkez ki, şimdiye kadar 2000 civarında görme engellinin hayatını aydınlatmış; kendi ayakları üzerinde duran, sosyal yaşamda ve iş yaşamında aktif engelliler yetiştirmiş. Biz bu merkezin, bulunduğu adreste çalışmalarını sürdürmesini ve belediye tarafından üretilen soruna, yine belediye tarafından kalıcı bir çözüm üretilmesini talep ediyoruz. Biz "BU ARSA KAMUNUN, KAMU DA BİZİZ" derken, sesimizin daha gür çıkması için sizin sesinize de ihtiyacımız var. Devamı ve imza metni için tıklayın.Lütfen sosyal sorumluluk adına bunu yapın... __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #2 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Önemli bir konu. İmzaladım. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Engellilere halkmız duyarlı da bir de devletimiz olsa. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İmzaladım. __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| İmzaladım... Duyarlılık için teşekkür ederim... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ben daha önceden imzalamıştım zaten. Fakat asıl iş tepkiyi toplumsallaştırmak. Teşekkürler.. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|