| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bahçeli Ülkü Ocaklarını Kapatacak/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Bahçeli Ülkü Ocaklarını Kapatacak __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| İyi bir gelişme ![]() __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
|
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hangi ülkü ocağın'da sohbet ederken Bahçeli'yi eleştirdimse komünist olmak ile suçlandım. Ya da komünist kaynakları okuyor diye geçildim. Sn Bahçeli.... diye başlayarak savunsunlar daha bana... Gerçi onlara da kızmak gereksiz. Zira ben de bazı verileri gördükten sonra bu fikre vardım. Ama artık ortada ayan - beyan duran bir düzüne gerçek var. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #4 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| bahçeliye "devletin adamı" diyorlardı.Bunu da başarırsa artık dedikodulara inanacağım. Ocaksız ülkücülük olur mu ya..... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| ülkücü değilim ama şunu duymuştum, mhp'nin içindeki bazılarından... Türkeş; bahçeliden için mit ajanı olabilir demiş-miş... bilmiyorum tabi, sadece dyduğum bu benim... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Bence cok iyi bir gelisme Ulku Ocaklarinin yaptigi tek iyi seyi söyleyin bana __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #7 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2007
| ''Terörist ve bölücü eylemlere karsı güç unsuru olmak'' tabii bunun sizin icin bir önemi olmayabilir Basbug zamanında ülkü ocakları cok saglam bir düzen icndeydi,ama simdi ne hale geldi,yazık bence cok yazık... __________________
Ezana Bilal gerek,ekmeğe helal gerek,göğe bir tane yeter; bize üç Hilal gerek...''Osmanlı Torunları'' |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
Bu adam Ne ülkücüleri temsil edebilir ne de Alparslan Türkeşin mirasını devam ettirebilir...Bu adamın seçilmesi sonun başlangıcıdır... Neyse buda Bahçeli için sonun başlangıcıdır... __________________
Hatadan korkan, hata yapmayan ne iş yapar ne de yeni bir şey öğrenir. Çocukların hızlı öğrenmelerinin en önemli sebeplerinden biri hata yapmaktan korkmamalarıdır. | |
|
| #9 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| MHP artık kuruluş amacına hizmet etmemekte, sokakta ben reisim diye dolaşanların buluşma noktası olmuştu. MHP teşkilatlarında verilen eğitim de ortadaydı. Eğer kapanırsa herkes için daha faydalı olacaktır. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|