| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Sizce Bekir Coşkun ne yapmalı? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Emin Çölaşan'ın Hürriyet'ten gönderilmesinden sonra Bekir Coşkun yas tutmaya başladı. Bugünkü yazısında kararı okuyuca bırakmış... Kendisini bir kayıkta zannediyor. En önemli kürek arkadaşı artık yanında değilmiş! Kürek çekmeye devam mı edeyim, yoksa bırakayım mı diye soruyor. Bence bu kadar üzülmeye değmez! Tamam, Çölaşan gitti kürekçiler adına büyük bir kayıp. Ama Hürriyet'te daha ne kürekçiler var! Mesela baş kürekçi Ertuğrul Özkök... Oktay Ekşi... Sonra Yılmaz Özdil... Yalçın Bayer... Yani bu kadar canını sıkmasın Bekir Coşkun, sadece Hürriyet'te değil, diğer kartel medyasında da Çölaşan ve Bekir Coşkun gibi düşünen, iman eden ciddi bir yazar kitlesi var. Bence küreklere asılmalı Bekir Coşkun. Ne demişti Nazım, Alıntı:
![]() __________________
Benim fikirlerim yanlış ihtimali olan doğrulardır. Başkalarının fikirleri ise doğru ihtimali olan yanlışlardır. (İmam-ı Şafii) | |
|
| |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bu arada Gökçek'te çok kötü durumdaymış. Akşam'da okuduğum kadarıyla amblemli bayrakları yarıya indirecek ve bir haftalık yas ilan edecekmiş. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
![]() Onlar ayrılmaz ikilidir. __________________
Benim fikirlerim yanlış ihtimali olan doğrulardır. Başkalarının fikirleri ise doğru ihtimali olan yanlışlardır. (İmam-ı Şafii) | |
|
| |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: vatandan
| Sadece Bekir Coşkun değil, karekteri ve onuru olan tüm O gazete çalışanlarının derhal istifa etmesi gerekir. Bizim hızlı devrimciler neredesiniz? söyleyin eski tüfek, yeni liboş, yazar ağabeylerinizide demokrasi!!! savunuculuğuna başlasınlar. Demokrat olmak sadece pkk,ab,abd ve barzani yandaşlığıyla olmaz. |
|
| #5 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| o kürekleri alsın, birini aydın doğanın diğerinide E.özkök'ün ..... ....... ....ellerine versin Artık küreklerle ne yapacakları onlara kalmış.__________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #6 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Biz artık yorulduk,sıra sende buyur sen koş.... __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #7 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Sn bozkır,şoktayım ne yazacağımı şaşırdım,ama eline sağlık iyi demişsin...Hatta az bile demişsiniz... ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #8 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| valla ben birşey demedim.sizin zihniniz boşlukları farklı dolduruyor olabilir. mesuliyet bana kalmasın da saygılar __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Bence muhalif yazarların çoğu(Cumhuriyet gazetesindekiler hariç) Aydın Doğan'ın gazetelerinden çekilip hep birlikte çok güçlü bir muhalif gazete kurmalıdır. Başka türlü bölük pörçük olmuyor, olmadı, olmaz. __________________
Amerikan emperyalizmine, Sovyet revuzyonizmine, Bulgar dalkavukluğuna, romen soytarılığına karşı Türk devrimcisiyim... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| 10. Köy diye bir köşesi vardı, 10.köye gitsin. __________________
Hangi ceylan gözlü toprağa bakmadı ki ... Hangi güzel yüz toprak olmadı ki ... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|