"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Nisa 140. “O, size kitapta “Allah'ın âyetlerinin inkâr edildiğini ve alaya alındığını işittiğinizde, başka bir söze geçmedikçe, onlarla bir arada oturmayın, yoksa siz de onlar gibi olursunuz" diye indirdi. Doğrusu Allah münâfıkları ve kâfirlerin hepsini cehennemde toplayacaktır.” En’âm 68 “Âyetlerimizi çekişmeye dalanları görünce, başka bir zırvaya dalıncaya kadar onlardan yüz çevir. Eğer şey-tan sana unutturursa hatırladıktan sonra artık zulmedenlerle birlikte oturma. Sakınan kimselere onların hesaplarından bir sorumluluk yoktur. Fakat bir hatırlatmadır; belki sakınırlar." sayın özedönüş başta olmak üzere forumdaki müslümanlardan bu ayetlerin yorumlanmasını rica ediyorum saygılar __________________
Öğrenmek pahalıdır fakat, Cehalet daha pahalıdır. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bu ayetleri okuduktan sonra sanırım bu forumu terketmemiz gerekiyor. __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) |
| #3 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| bay bay.....öbür tarafta görüşmek üzere.Cennetten bize kart atmayı unutmayın. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
| #4 | |
| Kart değil ama ateşinize bol bol odun göndeririz merak etmeyin! Kendi düşüncelerine güvenemeyenlerin, karşıt düşünceden ödü patlar. Müslümanlar bu forumu terksetse bayram edersiniz! __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Alıntı:
![]() __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | |
| #6 | |
| Bu forumda belli bir seviyeyi takip etmeye çalıştım. Ancak görünen o ki, seviye ve kalite buralara fersah fersah uzak! __________________
| #7 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Kaliteyi kanalizasyona indiren kim acaba.Neyse sen benim seviyemde fazla dolaşma.Havayı kirletiyorsun. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan | |
| #8 | |||
| Alıntı:
Necip Fazıl'ın bir sözü vardır: Alıntı:
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| sırat köprüsü ihalesini bizim sirket aldı. bizim patron öldükten sonra yapcakmıs. celikten dini alaya alanlarla bir arada bulunmayın diyen muhammed. sunu düsünmüstür eger böyle ortamlarda bulunurlarsa yoldan cıkarlar. bende yalnız kalırım demistir kesin. cünkü ne zaman bir olay olsa ya hemen yada ertesi gün muhammede cabrail gelir bir gün muhammedin misafirleri gitmek nedir bilmiyor. muhammed sıkılır o gecede gerdek gecesi. muradına ermistir ama iste misafirler basa bela. yüce allah sevgili peygamberinin bir an önce gerdege girmesini istemektedir. anında cebraili gönderir. ayeti bilirmisiniz acaba ne diyor? biraz arastırın isterseniz? ben yazmıyacam her seyi önünüze koyuyoruz olmuyor böyle.. birazda siz calısın ![]() süpheci Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-08-07 00:17 . |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| İhale bedeli kaçtan açıldı? ![]() __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|