"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Emin Nereden Koşuyor / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| 28 Şubat, BÇG, 27 Nisan gibi antidemokratik oluşumların yılmaz savunucusu Emin Çölaşan'ın maksadı nedir? Seçim olmuş, daha yeni hükümet kurulmamış, Cumhurbaşkanı seçme sancısı başlamış ve seçim öncesi tartışmalar tekrar alevlenmişken; aylardır yayınlanan, polisin defalarca işlem talebiyle savcılığa başvurduğu (fakat ne hikmetse savcılığın oralı olmadığı) illegal örgüte ait bir dergiyi gündeme getirerek ve derginin içeriğini alakasız başka insanların dünya görüşü olarak yansıtmaya çalışarak ne yapmak istiyor? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| hımm biraz düşünelim... çamur atmak istiyor olabilir mi acaba? yada çaresizlikten gözü dönmüş ve "amaaan haber yalansa yalan kardeşim böyle bir hezimetin ardından eli kolu bağlı oturamam ben!" diyerek kalemine sarılmışta olabilir... zaten çok defa yalan haber yapmıştır ama bu sefer ki yalanın daniskası olduğu ve ispatlanması çok kolay olduğu için mumu hemencik söndü... yazık oldu emin'e... __________________
Farklının Farkını Farklılar Farkeder... |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| Alıntı:
hangisinde çamur var lütfen gösterin... http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/yaza...ault.aspx?ID=5 __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! | |
|
| #4 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Dergide yazılanlar sizce doğrumu? Dergini üslubu hakkında ne düşünüyorsunuz? Dergideki kullanılan cümleler size neyi çağrıştırıyor? Dergi satılıyormu,satılmıyor mu? __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| "Dinsizlik, Halk Düşmanlığı, Fahişelik-İbnelik, Ayyaşlık-Hırsızlık, Batıcılık-Hayvanlık, Vatan Hainliği." Yeni birşey değil...Dergi sesli düşünmüş...Emin bey yazmış!!! Ve sonunda kovuldu!!! Aydın doğan malumunuz.... __________________
Ölüme hasret geldim eyvallah. Dünya`nın kaymağını yerim inşallah "sevgisiz olmak" bana baştan yaraşmış. 43 yaşında sana toprak yer açmış. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Sn.Çölaşan'ın hangi yazısı yalan? İspatlayın bekliyoruz... __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
|
| #7 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Düzeltilecek ... |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı: | |
|
| #9 | ||||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Çölaşan'ın saçmalıklarını eleştirenler olsa olsa bahsi geçen derginin fikriyatının arkasındakilerdir diye düşünüyorsunuz galiba. Yani ya siyah ya da beyaz, arada başka renk görmüyorsunuz. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Siz bunları bırakın (çünkü Çölaşan mantığının ipe sapa gelir bir yanı yok), yazının zamanlaması hakkında fikir yürütün. Çölaşan ve benzeri yazarlar yıllardır böyle köşelerinden bilardo oynarlar. Kaypak zamanlarda ve zeminlerde önündeki topa vurur, fitili ateşler, sonra başka yazarlar da koroya katılır, ardından komutanların uyarılarını dinlemeye başlarız, falan filan. Aynı film, seyret seyret bıktım... | |||
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|