| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
Son noktada 657 bana uymuyor,uysa bile bu iş uymaz. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları | |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Tam bana göre :p |
| #4 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: May 2006
| Açıkçası ben sizin yazılarınızın amacını anlayamıyorum sayın Salih AS, çünkü hiç yorum yapmıyorsunuz. Dün de yanılmıyorsam devlet sırlarını açık etmeyle ilgili kanun metni göndermiştiniz. İstihbaratçıların tepkilerine ilişkin; Bir duruşma sonrası, davalı tarafın avukatıyla görüşürken yanımıza uzun saçlı iri yarı bir bey geldi ve 14589 Ali VELİ " dedi ( bir sayı söyledi yani bu sayı değil ama . Daha sonrada ismini ve soyismini ) sonra da bir hışımla elimi sıktı uzaklaştı gitti. Öyle şaşırdım ki demekki böyle selamlaşıyorlar dedim kendi kendime. Aklıma geldikçe gülerim buna. Sonra karşı tarafa sordum öğrendim kim olduğunu, yani anlamamıştım uzun saçlı falan olunca . Neyse. Hep ilginç gelmiştir bana. __________________
Yarınlarını alıp avuçlarına Tırmanırlar güneşin al burçlarına Barut acısı ölüm bu sığar mı tabutlara Sesimiz bıçak gibi saplanır bulutlara |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Şartlar uysa... ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Aslında forumda kapağı oraya atacak epey katılımcı var.En azından referans konusunda sıkıntı çekmezler. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|