"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Kız: Nasıl görünüyorum? Erkek: İstersen camsız devam edelim, hatta en iyisi sen beni listenden sil! Kız: Nasıl görünüyorum? Erkek: Waw mükemmelsin! Kız : Tsk ederim Erkek: şaka kız saka, evrimini tamamla sonra görüselim senle! Kız: Evet ne düşünüyorsun benim için? Erkek: Anne baba akraba mı senin? Kız: Nasıl görünüyorum? Erkek: Görmüyorum, gözlerimi kapattım! Kız: Bak kimseye cam açmam aslında! Erkek: Benim sucum neydi? Kız: Nasılım? Erkek: Sana Tel numaramı vermedim değil mi? Kız: Hayır vermedin, neden? Erkek: İyi! Kız: İyi görünüyor muyum? Erkek: Aaa maymun mu besliyorsun sen? Bu arada sen nerdesin kamerada görünmüyorsun? Kız : (censored)! Erkek: Tamam kamera açılıyor. Kız: Aaa kamerayı neden kapattın? Erkek: . . . Kız: Aaa çevrimdışı olmuş! Kız: Evet nasılım? Erkek: Valla senin görüntüyü kaydedip forumda yayınlamak için camini açtırmıştım ama senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam kesin banlarlar beni! __________________
Bireyi insan yapan, İslâmdır. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Harika gerçekten bomba olmuş.. Kesinlikle kullancağım.. ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #3 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Feb 2007
| bu diyaloglar türkiyede geçmiyor bence... burada şöyle olur... erkek: camını bi açsana kız:: cam yok erkek: ya yapma yaa kız: üff hepiniz aynısınız erkek:valla ben farklıyım kız:.......... erkek:valla farklıyım yaa.. ekmek çarpsın bak kız:........... erkek: yalvarıyorum aç şu camı kız: bye..... |
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| erkek..seni görebilir mıyim... kız..sende açacaksan evet.. erkek..peki beraber açalım.. kız..ok erkek..gönderiuorum kız..ok erkek..evet görüyorum seni.. kız..evet... erkek..gözlerin çok güzel.. kız..yeni bişi değil..zaten öleydiler.. erkek..ama ben şimdi gördüm... |
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| kız..cam açıyorsun mu.. erkek ..evet kız..peki... erkek..evet gördüm senii kız..ok erkek..gözlerin çok güzel senin mi.. kız..yok ..komşudan ödünç aldım.. |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Alıntı:
süper ya.. | |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Saçma sapan konuşmalar, yaşadığı yerde kız yokmuş gibi yalvarıyor birde ![]() Halbuki sokağa çıkmayı akıl edebilse, ne kadar güzel kızların olduğunu göremeyecek kadar kör olmadığını anlayacak ![]() __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2007
| |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Alıntı:
Ya abim nerde var yapma ya... Kız kalmamaış memlekette.. ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! | |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Sn.SupHi sende kısmetini internette arayanlardan mısın ? ![]() Yapma gözünü seveyim. Emin ol kutudan ( monitörden ) çıkacak gelin sana yar olmaz. Senin ordaki sokaklarda kız yoksa, ben sana bulurum bizim burdan merak etme ![]() __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|