| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Har(a)çlar dışında avantaj ve dez - avantajları nelerdir ? Neden bu şekilde bir programa ihtiyaç duyulmuştur ? Özellikle tecrübe eden arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| En iyi tarafı geç saatlerde derse başlanması. böylece devamsızlık sorunu pek olmuyordur herhalde. Herhalde diyorum çünkü ben 1. öğretimdeyim ve okuduğum bölümde devamsızlık uygulaması yok. |
| #3 | ||
| Alıntı:
Günün en güzel saatlerin de ders başlıyor.. ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Alıntı:
![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Ayaklarınızı uzatıp balkonunuzda arkadaşlarınız ve kız arkadaşınızla birer bira içilecek günün en güzel vakitlerini okula harcamaktır İÖ ![]() |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| eğer çalışmayı düşünürseniz ve hem okul hem iş kaldırabilirseniz, aslında güzel bişi... (yani en azından ben okulumun böyle olmasını isterdim heralde, gündüzde çalışırdım, yorucu tabi ama iki işi de bir arada götürüyoruz işte) |
| #7 | |
| Eğitim kalitesinin farklı olduğu söyleniyor... !(?) __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-08-07 02:36 . |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Tek dezavantajının 3 katı ödediğin harç parası olduğunu söylebilirim...Özellikle sabah 8 de ders başı yapan arkadaşların 3 katı para vermeye razıyım yeter ki sabahahın köründe derse gitmeyim dediklerine onlarca kez şahit oldum...Ayrıca dersten sonra arkadaşlarınla birlikte vakit geçirebilir yarın erkenden kalkma gibi bir derdiniz olmayacağı için sabaha kadar sohbet edebilir ,eğlenebilirsiniz... Şahsen ikinci öğretimi tek geçerim lise öğrencisi gibi olmak istemeyenler için idealdir ![]() __________________
Hatadan korkan, hata yapmayan ne iş yapar ne de yeni bir şey öğrenir. Çocukların hızlı öğrenmelerinin en önemli sebeplerinden biri hata yapmaktan korkmamalarıdır. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sayın erdi eğer okulunuzun yurt dışındaki okullarla bağlantısı varsa (bölümünüzde erasmus ya da size uyan bir öğrnci değişim programı) i.ö okuyup sabahları para çalışıp geleceğiniz için güzel şeyler yapabilirsiniz. Onun dışında harç paraları bölümüne göre 2-3 kat oynuyor bu da dezavantaj; ama siz hatırladığım kadarıyla meslek okuluydunuz; onun için sizin için pek dezavantaj olmuyor sanırım. Günün en güzel saatleri uyuyarak ya da çalışarak geçecek belki; ama en eğlenceli saatleri de arkadaşlarınızla geçecek. Eğer İstanbul dışında okuyacaksanız ulaşımda da sorun yaşayabilirsiniz, malum geceleri sokaklar kimlere emanet oluyor. Ama en önemlisi; diplomada birinci-ikinci öğretim diye yazmıyor. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: ankara
| adı bile kötü..İKİNCİ :D şaka tabii şaka ... ancak sabah erken kalkmak gayet de güzel bi olay,yani hiç öglene kadar yattıgım olmadı,okul tatil olsa bile .. şahsen uyuyarak geçiecegim vakitlerde daha faydalı işler yapabilirim diye asla 7 saatten fazla uyuyamam,uyumam değil uyuyamam .. ama ikinci ogretımınde belki avantajları vardır illaki,ancak ben bilmiyorum ... sanırım biraz maddiyat açısından "şeylik"oluyor gibi :D __________________
aşk olsun size çocuklar, aşk olsun !!! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|