| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Aşağıdaki site sizlere msnde kimlerin sizi engellediğini gösteriyor. Arkadaşım yanımda denedi gördüm. Başka bilgisayardan oturum açıldı deyip engelleyenleri sitede gösterdi. Benim sizlere sorum bu site msn şifrenizi öğrenebiliyor mu ? Arkadaş bir sorun yaşamadı,; ama ben güvenemedim ve sizlere danışayım dedim. Sitemiz bu: http://www.engelleyen.net/ __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Daha önceden farklı yabancı bir site aracılığı ile bu uygulamayı görmüştüm. Açıkcaı pek bir işe yaramıyor, o an online olan kişiyi offline gösterebiliyor. Fakat bende MSN adres ve şifremle ilgili bir problem yaşamadım. Ancak bu MSN adres ve şifremi öğrenemeyebileckleri anlamına gelmez. Ben şahsen isim ve şifreleri aldıklarını düşünüyorum. Fakat amaç ne bilmiyorum. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| İşe yaramıyor dediniz; ama ben işe yaradığını gördüm Sayın Evolution. Kimlerin engellediğini direk gösteriyor. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Site adı biraz garip geldi ![]() Ben bulaşma derim. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Barış senin bir oyunun olmasın bu ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #7 | |
| Ben denedim hiçbirşey olmuyor.. Sanırım kandırıldım aldatıldım ![]() ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #8 | ||
| Alıntı: Bu işe yaradı.. Sayın erdi beni engelleyip silmişssiniz ![]() ![]() Hayırdır? ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! | |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Aaaa Ne kadar ayıp Bildiğim kadarı ile sizin msn çalınmıştı ya da ben yanlışlıkla silmiş olabilirim... İnanın yanlışlıkla olmuş ben hemen bakıyorum Çok Özür.. Yanlış anlaşılmak istemem ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #10 | ||
| Alıntı:
Estf.. Ama komik olan bunu sizin verdiğiniz adresle fark etmem.. ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|