| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| "Gidiyorum" başlıklarından nefret etmeme rağmen aynısını ben yapıyorum şuan Ama vedalaşmadan gitmek içime sinmedi ne yapayım, mazur görün artık beni değerli yöneticiler Sanıyorum oldukça uzun bir süre sizlerle birlikte olamayacağım. Yazıyaz benim için çok özel bir forumdu. Güzel ve değerli insanlar tanıdım burada.. Üzdüğüm, kırdığım varsa özürlerimi kabul etsinler (Gerçi bilerek asla insanları üzmek istemem, ama farkında olmadan belki...) Sizlerle birlikte hayatı paylaşmak güzeldi... Not: Sn. Bozkır "Sendika" başlığı size emanet artık. İhmal etmeyin o başlığı... Sevgi ve Saygıyla... __________________
...Ve Ant Olsun ki! Hiçbir kurşun, hiçbir çelik, hiçbir toprak ve hiçbir vatan.. Daha kutsal değildir insandan! |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Hoşçakalın Sn.Şimal Kendinize iyi bakın..Her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Kendinizi fazla özletmeyin Sayın Şimal. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| hocam nereye kaçıyon şimdi? Valla olmuyor böyle.... Tamam biraz ortam değişikliği belki ferahlık verir ama bu iş kalıcı olmasın.En yakında zamanda geri bekliyoruz. Yazıyazı bırakmak öyle her babyiğidin harcı değildir.Umarım senin içinde öyledir. Not:Emaneti korumaya çalışırız saygılar selamlar. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
| #5 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| sağcımısınız , solcuımusunuz , terörsitmisiniz , atatürkçümüsünüz , devrimcimisiniz , TÜRKçümüsünüz !!! |
| #6 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
|
| #7 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Saf bir Anadolu çocuğu yeterlimi. Bakış açınız harika doğrusu okurken kendimden geçtim. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
| #8 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
![]() __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|