"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Benim mesajlarım neden yayınlanmıyor../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Benim mesajlarımı neden yayımlamıyorsunuz.Bana bir kastınız varsa açık açık söyleyin bende üyeligimi iptal edeyim.Bu kaçıncı yayınlanmayan mesajım ben bile sayısını unuttum.Yetkili birilerinden şöyle adam akıllı bir açıklama bekliyorum. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Bunu bana demek düşmez ama, sanırım sorununuzu yanlış yere yazmışsınız. Forum Hakkında adlı bölüme şikayetinizi bildirmeniz, bu sorunu çözmenizde daha etkili olabilir. Bende sizin gibi yazar adayı iken böyle bir konu açmış, yetkili editörler bana bu linki vermişti. http://www.yaziyaz.com/forum/announcement10.html __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Konunuz büyük ihtimalle forum hakkında kısmınıza taşınacak ve moderatör arkadaşlar gelmeden şunu bilin: Kimsenin kimseye burda kastı olamaz; yaz ayındayız ve moderatör arakdaşlar tatilde ayrıca forum kurallarını ihlal ediyorsanız bu yüzden de yayınlanmayabilir. Moderatörler gelince size daha detaylı bir açıklama yaparlar. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Arkadaşlar bana yardımcı olmak ve beni bilgilendirmek için yazmış oldugunuz yazılar için her ikinizede sonsuz tşk...lerimi sunarım. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|