| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Dec 2005
| Bildiklerimi sizinle paylaşmak isterim... Merhaba ben DEÜ fizik tedavi ve rehabilitasyon yüksek okulu 4.sınıf öğrencisiyim.Açıkcası bu siteye seminerim için araştırma yaparken rastladım sonra içeriğine baktım ve sizlerle bildiklerimi paylaşabileceğimi düşünerek üye oldum... eğer bana sormak istediğiniz sorularınız olursa yardımcı olabiceğim doğrultuda bildiklerimi sizinle paylaşmaya hazırım... Güzin |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| hareket kısıtlılığı devamlı oturma zorunluluğu ve yüksek şeker iç organları naxıl etkiler ve ne-nasıl tedbir alınabilir |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: KIBRIS!!!
| selamlar... ben de Başkent üniversitesi 3. sınıf öğrencisiyim... güzin arkadaşım aramıza hoşgeldin.. __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 |
| #4 | |
| bu soru bana sorulmadı.. ama bildiklerimi aktarmak istedim... uzun süre oturmak, yatmak, hareket etmemek iç organları olumsuz yönde etkiler.. bu yüzden mutlaka hareket etmek ve gerekli egzerizleri yapmak gerekmektedir... her kişi için uygun mutlaka egzersiz var... yüksek şeker metabolizmamızı zaralı etkileyen bir unsurdur.. o yüzden hem yiyeceklerinize dikkat etmek hem de sizi yormayan hareketler yapmanız gerekmektedir.. sizin için bir kaç egzersiz önerebilirim... egzersiz örneklerini, ek başlık olarak diabette egzersiz olarak açıyorum... saygılarımla __________________
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Dec 2005
| Öncelikle elimde olmayan sebeplerden ötürü sorunu cevaplamakta geciktiğim için çok üzgünümBu arada solfejede sorunu cevapladığı için teşekkür ederim diyebette egzersizi çok güzel anlatmış bende bunun üzerine sadece inaktif yaşamın ve yüksek kan şekerinin vücuda etkilerini ek başlık olarak anlatmaya çalıştım ... |
| #6 | |
| merhaba güzin... rica ederim... fizyoterapist adayları olarak el ele verebilmek çok güzel... bu arada seni burada görmek çok güzel __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|