"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Keşke Hrant Dink'i anlasaydılar./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Çıplak geldik, geldik çıplak gidiyoruz hala neyi paylaşamiyoruz.Gözlerim dolarak izledim bu videoyu arkadaşlar.Lütfen sizde izleyin.Ben sonra yorum yapmaya çalışağım,şimdi birşeyler yazacak psikolijide değilim çünkü. http://www.youtube.com/watch?v=asp9lTaG3D4 __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
|
| #2 | |
| Kemal Tahir'in bir romanında geçer:_Bozkırda çekirdek yetişseydi, bozkır bozkır olmazdı, der....Bu ülke çocuklarının yüreklerini ,zihinlerini bozkıra dönüştürdü...düşünmeyen , üretmeyen,sevmeyen tek becerebildiği karşısındakinden nefret etmek olan beyaz bereli minik kurtçuklar yetiştirdik...az zamanda ne büyük işler başardık yarabbi....Tanrıları yarıştıran, benim tanrım seninkinden iyi diyen ademoğulları ile aynı gökyüzü altında yaşamak ne berbat bir duygu yarabbi..... __________________
|
| #3 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Ülkemizdeki aydınları ne yazık ki, birer birer bu kurtcuklar sayesinde yitirdik.Kolay yetişmiyor bu insanlar ama gelde bunu bu insan demeye dilim varmıyor eli kanlı katillere anlat. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2007
| İnsan'ın iki yüz vardır, birisi masum diğeri cellat, görüntüye asla aldanma özüne bak, önüne bak ardına asla bakma. Sizin adınız belli, şanınız belli, menşeniz (milletiniz) bana Türk'üm diyemezsiniz, müslümanım diyemezsiniz. Zorla kalkıp tercih yapın derlerse bizi (müslümanı) seçmeyeceksiniz, seçemeyeceksiniz cenaze ardından konuşulmaz bizim adetimize göre ama; o zaman size iki yüzlü, yalancı demezlermi ? Elbette bende kamuoyu oluşturmak ilgi çekmek için hep doğruları söylerim beni herkes doğru bilsin diye ama söylemek ayrı yapmak ayrı şeyler. Tekrar söylüyorum ; önüne bak, özüne bak, ardına asla bakma sevgilerimle. |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: Kayseri
| Arkadaşım güzel demiş Bizim kültürümüzde ölünün arkasından kötü konuşulmaz Aslıma küfredenin neyini anlıyacağım kardeşim. Orhan pamuğuda anlayalım Apoyuda anlayalım v.s vs. Anlaşılmayacak bir şey yok her şey ortada __________________
Bozkurt soylu, Oğuz boylu Türk oğlu TÜRK |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Hrant Dink ermenidir evet hristiyandirda solcudurda ve kendisininde ifade ettigi gibi bu 3 sey biraraya gelince tehlikelisin bizim ulkemizde Hadi Hrant Dink ermeni diye elestiriyorsunuz sayin Ersoy (bu sizin irkciliginizi gösterir) Peki Orhan pamugu neden elestiriyorsunuz ? Ne yapti ne dedi ? Bu topraklarda bilmem ne kadar insan öldurulmustur dedi diye mi elestiriyorsunuz __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #8 | |
| Bu nasıl zihniyettir. Siz verdiğim videoyu seyrettiniz mi? __________________
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Alıntı:
ama onlar gözleriyle ve akillariyla degil kalplerinde olan nefret ve kin icinde izlemislerdir bu videoyu onun icin hic bosuna ugrasmayin siz affedersiniz deve hendekte atlatsaniz onlar yine kendi bildiklerine okuyacaklardir __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: Kayseri
| Allah aşkına arkadaşlar Beni pess ettirdiniz, Ben çıkıyorum. Apoyu niye sormadınız? oldumu şimdi bak bu da sizin hatanız Biliyorum sehven atladınız. Neyse Orhan Yamuk GİBİ değerli şahsiyetleri niye eleştiririm ki işte benimkide ırkçılık Hırant Dink'İ ERMENİ OLDUĞU İÇİN ELEŞTİRİYORMUŞUM eH NE DİYEYİM IRKÇILIK İŞTE Yahu ne güzel cebinizde hazır bir ırkçılık kartı canınız sıkıldımı hemen çıkartıp gösteriveriyorsunuz. Neyse sizlerle tartışmak zevkli ama biraz da dışarı çıkmam gerek Hepinize iyi akşamlar... __________________
Bozkurt soylu, Oğuz boylu Türk oğlu TÜRK |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|