"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Forumda müslümanlara alenen küfür!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı: Aylardır islama müslümanlara saldıran her fırsatta ellerinden dillerinden geleni esirgemeyen sahışlardan biri olan sn yezitkızı yukarıdaki ifadeleri ile artık bardağın son damlasını taşırmıştır. Peygambere ve ailesine küfredilmiş hakaretlerde bulunulmuştur. Bu kullanıcının süresiz uzaklaştırılmasını forum yönetiminden talep ediyorum. Diğer sözleri ise söyle: Bu yazılar başörtüsüne özgürlük konusu altındadır. M.Dayf Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-08-07 21:24 . |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Alıntı:
Son günlerde Musul'da Yezidilere karşı düzenlenen bombalı saldırılarda 200'den kişi hayatını kaybetmiştir. Siz ise bu cümlenizde saldırıyı üstlenen terör örgütü olan El Kaide'yi öven ve yücelten ifadeler kullanmış olup, forum kurallarını ihlal etmişsiniz. Ayrıca cümlenizden çıkan diğer bir anlam ise, yaşamını yitiren yüzlerce insanla alay etme mahiyetindedir. Bu küfürden daha fenadır. Eğer birine ceza verilmesi gerekiyorsa, siz ilk kişi olmalısınız. Çünkü Sayın Yezit Kızı'ndan daha ağır basmışsınız. Ayrıca ortada büyük bir tahrik söz konusudur. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | |
| #3 | |
Uzaklaştırıldı
| Başörtülü insanlara yumurta kafa diyen bir insana yumurtanın bana neyi hatırlattığını ifade ettim. Ortada el kaide ifadesi geçmiyor.Ayrıca övülmüyorda.Hiç çabalayıp boşuna yormayın kendinizi. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Konu yargıya taşınsın o zaman anlarız neyi ifade ettiğinizi. Gerekirse hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım.. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
| #5 | |
Uzaklaştırıldı
| |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Uzak
| [quote=M.Dayf;255045]!!! Aylardır islama müslümanlara saldıran her fırsatta ellerinden dillerinden geleni esirgemeyen sahışlardan biri olan sn yezitkızı yukarıdaki ifadeleri ile artık bardağın son damlarını taşırmıştır. Peygambere ve ailesine küfredilmiş hakaretlerde bulunulmuştur. Bu kullanıcının süresiz uzaklaştırılmasını forum yönetiminden talep ediyorum. Diğer sözleri ise söyle: Bu yazılar başörtüsüne özgürlük konusu altındadır.[/quote Sayın M.Dayf Bu ve benzeri bir çok kullanıcının inançlı insanlara karşı olan tutumlarını hiçbir zaman anlam vermedim.Bu tip kullanıcıların kişilerin inançlarına saygılı olmalarını sağlayabilmek için sizinle aynı yoldayım.Düşmanlıktan başka birşey üretmeyen bu beyinleri aramızdan temizlemeliyiz. |
| #7 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Yezid kızı'nın müslümanlara "faşist" demesi forum kurallarına aykırı; (küfür değil.) ama, böyle bir başlık açılması da öyle. Forum kurallarına aykırı yazılar konusunda ne yapılacağı bellidir. Kullanıcı arkadaşlarımızın raporlama yöntemini kullanması gerekir. Yoksa her forum ihlalinde başlık açmak da doğru bir yöntem değil. Sanırım her iki olay için de yöneticilerimiz gerekeni yapacaklardır. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|