"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Türkiye'nin en önemli sorunu nedir ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: sizce türkiyenin en önemli sorunu nedir? | |||
| eğitim | 34 | 58.62% | |
| sağlık | 1 | 1.72% | |
| sosyal kültürel | 6 | 10.34% | |
| ekonomi | 13 | 22.41% | |
| iletişim(bireyler arası) | 4 | 6.90% | |
| Oy Verenler: 58. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| yorumlarınızı bekliyorum not:lütfen seçenekten sonra görüşlerinizi belirtiniz saygılar. __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA dr che Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-01-06 17:30 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| E k o n o m i sayin dr che. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #3 | |
| Sayın Che, Eğitim diyorum. Eğitim olursa hepsi düzelir kanaatindeyim. Lokomotif eğitimdir bence. Saygılar, |
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Para olmadan bunların hiçbiri olmaz. Eğitim de ne yazık ki ekonomiye bağlı. Saygılar... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| türker hocam peki eğitimli kişinin eğitimsiz kişiye göre ekonomik kazanımları daha fazla olmaz mı? bu sistem içinde ekonomik yapı eğitimi ne kadar verebiliyor? ankete katılan herkese teşekkür ederim sayılarımla... __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
|
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2006
| merhaba saglık egıtım soyal ve kulturel yaşam için önce ekonomı ıyı olması gerekmektedir. saygılar bizden...... |
|
| #7 | |
| soru gayet acik sayin dr che. Ekonomiyi egitimsiz insanlar(!) kullanmadigindan halk nasiplenemiyor. Bu bir isletim sorunudur. Ama ekonomiyi ikinci plana aldigimizda, cocuklarimiz, tel üzerindeki kutu teleferikle okula gitmege devam edecek, kentlerde ögretmenler, laboratuarlarda deneyeceklerine H2O yu yalnizca anlatacaklardir. Üniversite ögrencileri de ne kredilerden, ne burslar ve yurtlardan yararlanamayacaklari icin egitim, egitici kadrosu ve planlamasi ne kadar iyi olsa da otomatik dibe vuracaktir. sorudan ilk anladigim, belirleyendir. Bu gün dünyada egirtimi en yüksek düzeyde olan ülke iskandinav ülkelerinden önce gelen cek´lerdir. Bu ülkede, tipki türkiyedeki Tansas yiyecek marketleri gibi yalniz kitap satan marketler vardir. Her hafta ya da gün, ya da ay, yeni cikan, bilimsel, sanatsal, edebi vb tüm yayinlar, fsikül fasikül bu marketlerde satilir, insanlar market arbalariyla kitap reyonlarinin arasinda dolasip, hem okur hem de dilediklarini sepete atarlar.(-di) Ama halk actir. ekonomi cökmüstür. JKapitalizm slavyada da ekonomiyi hortumlamis, %100 egitimli bir toplum fakirlestiginde, ilk etkilenen egitim kolu olmustur. Havel.Sanatci. Cek cumhur baskani. Baskanlik odasinda tabolar asili. bir gün tv de aciklama yapmisti. "Ülkede her sey var. Ama halk simdi vitrilere camdan bakiyor, bir sey alamiyorlar" Bu halk cok kültürlü ve egitimli. Simdi cocuklarinin egitimini nasil sürdürecegini düsünüyor kara kara. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-01-06 17:56 . |
|
| #8 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sayın Canugur, söze gerek bırakmamış doğrusu... Saygılar... |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Cek halkinin yardimsever ve saygili davranislarini, cek kadinlarinin kimseden kötülük ummadan insana nasil icten ve dostca yaklastigini, ve cumhurbaskani HAvel´in Tv deki düsündürücü yüz cizgilerini gördükten sonra sesim solugum kesilmisti. Üzülmüstüm.Ülkemiz aklima geldi birden. Bizim gibi mi olacaklar yoksa diye düsündüm bir an. Insandik hepimiz cünkü.. ve ekonomi böylesine önemliydi. Tertemiz bir halk sokaklarda ellerinde kücük torblarla evlerine dönerken, sira sira sanat tablolari ile bezenmis canli müzik kafelerinin bos oldugunu Prag sokaklarini sessizlik icinde gördügümde duydugum aciyi anlatamam. Bastan basa görsel ve kavramsal bir sanat alani olan bu kenti ekonomi can evinden vurmustu. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben, şu arada 'Eğitim' diyeyim. Siz kaldığınız yerden devam edin... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|