"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Aşağıdaki vidyo dini bir müzikle ve cin çarpması olarak yayınlanmış. Bence cin çarpması değil de beyin travması yaşanmış. (Dikkat edersek tekmeden sonra kişi kontrolünü kaybediyor.) Vidyo hakkında sizlerin yapacağı yorumlarını merak ettim. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Evet bu görüntüyü aylar önce izlemiştim. Sanırım Haber7.com adlı bir haber sitesinde verilmişti. Gerçekten üzüntü duyulacak bir durum. İlk izlediğimde bu adam ne yapıyor demiştim. Beyin travması yaşadığını sonradan farkettik. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Bence de beyin travması.Zaten her iki durumda aldığı darbeler ve yerlerde yuvarlanmalar sonucu ayakta kalmak olanaksız.Süratli oluşu darbelerin şiddetini arttırıyor. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Biraz ürkütücü geldi..Hele o arada bir şeyler zırvalayan adam iyice olaya hüzün kattı.. __________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Cin çarpması mı?! Bu beyin travmasıdır besbelli. Umarım kişi şifa bulmuştur. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Maalesef bulamadı ve hayatını kaybetti. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Allah rahmet eylesin o zaman. Ölüm, insanı her yerde yakalayabiliyor. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ne Cin i Ya ...Beyin Tranvasi.. __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|