"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Ben sonra yazacağım. Merak ediyorum... Yazalım, varsa lütfen. özgürce Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-08-07 17:31 .Sebep: İmla kurallarına dikkat |
| #2 | |
İnançlar & Dinler ![]() Giriş Tarihi: May 2007
| İmanımın kuvvetli olduğu bir dönem bir sıkıntımdan dolayı Allaha çok dua etmiştim. İsteğim 2 hafta içerisinde gerçekleşince dualarım kabul oldu diye düşünmüştüm. Bu olay benim imanımın kuvvetlenmesini sağlamıştı çünkü kesinlikle Allah'ın takdiri diye düşünmüştüm. Falcının biri anneme 7 kardeş bir araya geleceksiniz demiş(7 kardeş olduklarını bilmiş) Aradan 1-2 ay geçtikten sonra kuzenim vefat edince çoğu birbiriyle konuşmayan 7 kardeş bir araya geldi. Dostum dediğim en samimi arkadaşımın başına gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Bu arkadaşım benim şimdiye kadar tanıdığım en iyi insandır. Muhasebecilik yaptığı için uzun süredir sıkıntı çekiyordu. Muhasebecilikte zenginlerin vergi kaçırmasına kılıf ayarlanır, o bakımdan. Hayattan hiçbir zevk almıyordu. Fakirlerin, açların, afrikadaki insanların durumuna dayanamıyordu. Bir gün bir arkadaşının silahıyla oynarken kafasına dayayıp tetiğe basıyor fakat silah ateş almıyor. Olayı gören arkadaşı bir yumruk atıp yere deviriyor bizimkini. Yere düşen silahı alıp inceliyor ve "tetiğini kırmışsın" diye azarlıyor. Ben bu olayda da Allah'ın işe karıştığını düşünmüştüm. Çünkü arkadaşım intihar ederek cehenneme gitmeyi hakedecek bir insan değil. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|