| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Dershane ye gidiyordum geçen dönem..kadıköyde.. bir kız vardı.. EA sınıfındaydı.. kantinde gördüğüm gün vurulmuştuım adeta.. ama bir kere bile karşılılı muhabbet etmedik.. kantinde hocalarla muhabbet ederken gelirdi o da katılırdı ama yine ben kızla konuşamazdım.. dershane ye giderken bile onu belki kantinde görürüm diye her tenefüste kantine çıkardım.. bir keresinde bizim sınıfa coğrafya dersi için gelmişti.. şaşırmıştım -bende en arkada oturuyordum benim yanım boştu.. sanki başka bir yer boş değil mi . sen gel birde benim yanıma otur ders dinlemek için.. şimdi dershane bitti .şimdi bir kere bile açılamadığıma yanıyorum.... 3 aydır görmüyorum ama hala onu hatırlıyorum... AMA zaman geçtikçe artık o kadar da aşık olmadığımı anlıyorum..7-8 ay sonra yüzünü bile tamamen unutacağım... kendime söz verdim.. bir daha aşık olursam ne olursa olsun söyleyeceğim... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|