"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Gözlerim yaşardı Mercan Dede'nin, bu sezon AKM'de sergilenen Güldestan isimli prodüksyonunu seyretmek istiyordum ve internetten bilet almak için ilgili siteye girdim. Bir de ne göreyim, biletler henüz bugün çıkmış olmasına ve gösterinin 1 ay sonra olacağı gerçeğine rağmen sabah 10:00 itibariyle biletlerin %70'e yakını tükenmişti. E pes doğrusu diyorum ve bu kadar rağbet gören bir oyunu da sizlerle paylaşmazsam çatlarım :61 merakla bekliyorum. Saygılar... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: ankara
| mercan dede tam bir müzik dahisi.. son günlerde 'bir eski istanbul'u dinleyip duruyorum, her dinleyişimde o neyin sesiyle hem duygulanıyor, hem ruhen rahatlıyorum.. olmaz böyle şey!! __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Eveet, aradan tam 1 ay geçti ve bu akşam AKM'de Güldestan'a teslim ettik ruhumuzu ![]() Hafta içi olmasına rağmen salon tıklım tıklım doluydu. 2. balkonda dahi bir tek boş yer yoktu. Neyse ki 1 ay önceden aldığımdan balkonlara kalmadan önlerde yerimi kapabilmiştim fakat en kenardaydım ne yazık ki. Gerçekten müzikler çok güzeldi, fakat özellikle sahne düzeninde ciddi sıkıntılar vardı. Önümüzde kocaman ses sistemleri... Bu nedenle semazen gösterisini yarım keyifle izledik maalesef. Danslarda da senkronizasyon problemleri de yok değildi. Ama yine de farklı ve güzel bir deneyimdi. Sanırım ben bu kadar popüler olmasına aldanıp büyük beklentilerle gitmişim. Açıkçası beklentilerimi tam olarak karşılamadı. Ondan çok daha iyi olan gösterilerin hafta içi bu kadar dolu olmamasının nedenini de Mercan Dede'nin daha geniş bir kitleye hitap etmesine verelim. Ben yine de "Sihirli Flüt", "Carmen ve "Fındıkkıran" derim, başka da bir şey demem ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| sayın türker; sizin yaşadığınız olayın bir benzerini 3 gün önce yaşadım... 20 martta devlet tiyatroları nisan programını açıklamış ve biletleri satışa çıkarmıştı. ne zamandır izlemek istediğim 'Leenane'in Güzellik Kraliçesi' adlı oyunun 25 - 30 nisan arası tam 6 temsil oynayacağını gördüm ve bilet almak için hemen atıldım. fakat o da ne??? biletler daha bu gün çıkmıştı, saat sabahın körüydü ve 6 oyunada hiç boş yer kalmamıştı... izleyemiyecek olsamda, sevinçten gözlerim yaşardı doğrusu... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|