Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski23-08-07, 18:41  #1
Baudolino

Baudolino'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
HAYDİ! Dilekler Sizi Bekliyor...

http://www.1001dilek.com/

http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik_id=1723 (Can Dündar'dan)

"Dilekler Sizi Bekliyor
Yoksul Çocukların Dilekleri Parmaklarınızın Ucunda

Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından bize mektup yazan yoksul çocukların dileklerini gerçekleştirmek için son günler.

Dilerseniz siz de hiç topu olmamış bir çocuğa top, beden eğitimi dersinde spor ayakkabısı olmadığı için terlikle koştuğundan birinci olamayan bir çocuğa spor ayakkabı hediye edebilir ya da hayallerini kırmızı bir bisiklet süsleyen çocuğumuzu mutlu edebilirsiniz.

Çocukların dilekleri parmaklarınızın ucunda, haydi siz de bir hayale dokunun ve ona can verin.

Gerçekleştirilmeyi bekleyen dilekler www.denizfeneri.org.tr ve www.1001dilek.com adreslerinde sizi bekliyor.

Haydi! "

-----------------------------------------------------------------
Merhaba benim adım Dilek Tıraş
11 yaşındayım ve memleketim Kahramanmaraş
Dilek numaram 5843
Dileğim ise Bebek
Evimizde suyumuzun olmasını isterdim. Her türlü gıda maddelerini yemek isterdim. En çok da şekerli yiyecekleri ve reçelleri seviyorum. Babamın bana harçlık vermesini isterdim ama bu yazdıklarım yalnız hayal olarak kalıyor. Büyük bir sarı saçlı bebek isterdim.
Merhaba benim adım M. Hanifi Üçlühan
16 yaşındayım ve memleketim Urfa
Dilek numaram 4601
Dileğim ise MP3 Çalar
Merhaba iyilik meleği! Benim çok param olsa en önce borçlarımızı öderim. Sonra ev alırdım, fakirlere yardım ederdim. Pakistan’a yardım ederdim. Belediyeye yol yapması için bağış yapardım. Çok borcumuz var. Abim de çalışıyor ama asgari ücret alıyor. Evimiz 2 odalı olduğu için bize yetmiyor.
Merhaba benim adım Mert Seyfettin Akça
7 yaşındayım ve memleketim Ankara
Dilek numaram 6216
Dileğim ise Uzaktan Kumandalı Araba
Sizden kumandalı araba istiyorum.
Merhaba benim adım Kübra Songülalp
9 yaşındayım ve memleketim İstanbul
Dilek numaram 6472
Dileğim ise Uyku Seti
Adım Kübra, dokuz yaşındayım. anneme tost makinesi istiyorum. ablama bir tane cep telefonu istiyorum. bizim ranzalı yatağımız var, barbili uyku seti istiyorum. kendime elbise, ayakkabı, büyük konuşan bebek istiyorum. Benim babam yok, kimse almıyor. siz bana alır mısınız?
Merhaba benim adım Nejdet Demir
14 yaşındayım ve memleketim Kütahya
Dilek numaram 6615
Dileğim ise LGS seti
Babam yazdan yaza affedersiniz inek gütmekle ilgileniyor. Çoğu zaman gitmez, ağır işlerde çalışamıyor belfıtığı var. İster köye inek gütmeye gitsin, ister korucu olarak görev yapsın bana ihtiyaç duyuyor. Annem babamdan ayrılıp başkasıyla evlendi. Annem benim için ve benim gözümde öldü. bir de yaşlı ninem ve kızkardeşim var. Kızkardeşim okumaya çok meraklı. Benim bir gün çok param olsa bahçeli bir ev alırdım. Biri bana hediye verse çok mutlu olurdum. Benim hayalim subay olmak, sonra evlenmek, yuva kurmak, 2 tane çocuğumun olması ve huzurumuzun olmasını istiyorum.

Baudolino is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı