"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Avatar Koyma/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Daha önce kullandığım avatar resimlerini kullanamıyorum. Yalnızca yaziyaz avatarlarını kullanabiliyorum. Neden acaba ? Yardımcı olan çıkarsa sevinirim. __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben de açaçaktım bu konuyu.. Dosya yüklemede bir süredir problem var. Ne zaman çözülecek? __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| |
| #3 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| harbiden ya.Oraya ben güzel gözlü eski kedimi tekrar koyacaktım.olmadı. sorun ben de sanıyordum. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| ya nasıl avartar konuluyo lütfen ayrıntılşı bir şekjilde yardımcı olurmusunuz ? __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
|
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Şuan da böyle bir şansınız bulunmuyor. Çünkü forumda hala dosya yüklemede sorun var. Ancak sorun çözüldüğünde kontrol panelinize girin. Sol taraftaki seçeneklerden "Avatar Düzenleme"yi seçin ve oradan yükleyin.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| |
| #6 | |
| zaten bende onu yapıyordum ama koyamıyordum..sorun oluğunu sizden öğrendim teşekkür edrim __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
|
| #7 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Hiçbir şekilde ne URL kabul ediyor ne de PC'den imaj yüklenelebiliyor. Site sorumluları bu probleme bir açıklık getirse iyi olacak. Cevapsız bırakmak hoş olmuyor. Hassasiyete davet ediyorum. ![]() __________________
"Kendinin alamadığını başkasının vermesine izin verme.""F.NIETZSCHE". |
|
| #8 | |
| yaq bu sorun gittimi ben hala kendi bilgisasyarımdaki avatarlardan koyamıyorumda... __________________
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bende de aynı... __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Bende avatar koyamıyorum düzelir umarım bu sorun.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|