"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Dünyayı şoke eden kurbağa bebek/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Fizik, Kimya, Biyoloji, Astronomi, Jeoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Mısır'ın Luxor kentinde bir hastanede doğan çocuk görenleri hayrete düşürdü Kurbağa şeklinde olan bebek, doğduktan 2 saat sonra öldü. Mısr El Yovm gazetesinin haberine göre, kurbağa bebek dün Luxor Şehir Hastanesi'nde dünyaya geldi. Anne ve babasının ismi açıklanamayan bebek ile ilgili doktor Muhammed Azami, "Cenin şeklindeydi. Karnı var fakat beli yok denilecek kadar azdı. Yüz şekli ise kurbağayı andırıyordu. Doğduktan 2 saat sonra tüm müdahalelere rağmen kurtaramadık" dedi. http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=76283 saygılar... __________________
alem büyük insandır;insan küçük alemdir....FARABİ |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Bebeğin resmini gördüm. Gerçekten çok ilginç bir durum. Ama bu gibi tıbbi vakaları Tanrı'nın bir mesajıymış gibi algılamak kanımca yanlış olur. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Vay anasını! Nasıl oluyor böyle bir şey acaba.Bilenimiz var mı? SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Dünyayı mahveden insanlar kendi genlerinide bozmaya başladılar... Hadi hayırlısı... __________________
Hatadan korkan, hata yapmayan ne iş yapar ne de yeni bir şey öğrenir. Çocukların hızlı öğrenmelerinin en önemli sebeplerinden biri hata yapmaktan korkmamalarıdır. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007
| Doğanın diyalektiğinin işi işte. Sitedeki yorumlar kopardı beni ama... __________________
Irak halkı yalnız değil! |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Nedense çoğunlukla müslüman ülkelerde oluyor bu tip doğumlar. geçtiğimiz kıştı sanırım bizde de çok garip bir bebek doğmuştu. yaşayan hiç bir canlı örneğine benzemiyordu. Mesaj bu mesaj __________________
Düşlemek Bilmekten önemlidir |
|
| #8 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Anensefali Anensefali, bebeğin beyin dokusunun olmadığı, kafatası kemiklerinin gelişmediği ve böylece yaşamla bağdaşmayan bir doğumsal kusur şeklidir. Anensefali nöral tüp defektinin en ağır şeklidir ve nöral tüpteki açıklığın kafatası seviyesinde olmasına bağlı olarak gelişir. Anensefalinin daha hafif olan şekline ensefalosel adı verilir. Anensefalinin meydana gelme nedenleri spina bifida için geçerli olan nedenlerle aynıdır. Bu doğumsal kusurun tanısı gebeliğin erken haftalarından itibaren yapılan ultrasonografi incelemesinde kafatasının ve beyin dokusunun görülememesiyle konabilir. Anensefalili bebeğin doğduğunda yaşaması mümkün olmadığından tanısı konduğu anda gebeliğin tahliyesi önerilir. Anensefalili bebek doğurmuş olan annelerde durumun tekrarlamasını engellemek için spina bifida bahsinde anlatılan önlemler alınır. http://www.gebelik.org/dosyalar/anomaliler/ntd.html |
|
| #9 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: İST
| resmi gördüm ve gerçekten dehşet içinde iki yıl önece de almanyada yaşana bir olay vardı bir genç kız yüksek müzk dinliyor oda da başka oda da annesi kuran-ı kerim'i ı-okuyormuş annesinin uyarısını aldırmayan kız bu kitap neyinnesiymiş diye fırlatıp yere atmış ve o anda genç kız yanmıştı bütün sitelerde vrdı artık tlf lara yayılmıştı herkesin yalandığı olay ben ise inanmakta direniyorum bilmem ama son yıllar da zaten zina olayları insan insana dinlemeden 5 ytl için öldürürler dünyanın ipi kopmuş derler bence bize bir işarettir başka bir şey aklıma gelmiyor _________saygılarımla______ DOĞARKEN AĞLAMAYI ÖLÜRKEN GÜLMEYİ BİL |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Arkadaşlar bu bebek hastalıklıdır başka bir olay değil yanii bunun sebebi akraba evliliklerinden tutun yedimiz yiyeceklerdeki katkı maddelerinden kaynaklanabilir daha kötülerini görmüştüm ben onun için bu durumların altından başka şeyler aramayın lütfennn __________________
GÜNEŞ DOĞUDAN DOĞUYORSA DOĞU NEDEN KARANLIK |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|