"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Benim "Forum"um/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| "Forum" kelimesi sizin için neyi ifade eder? Bir forumu popüler kılan Nedir? Forumun sizin gözünüzde anlamlı-cazip olabilmesi için hangi özelliklere sahip olması gerekir? Nasıl bir içerik ararsınız ? Dikkatinizi çekebilecek konu başlıkları neler olmalı? “Kesinlikle olmalı” ya da “ben almayayım” dediğiniz özellikler nelerdir? En iyi şekilde paylaşabilmek ve daha iyi yazabilmek için görüş ve önerilerinizi bekliyoruz. Teşekkürler. __________________
Bireyi insan yapan, İslâmdır. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Eğer tartışma forumu ise çok seslilik herşeyden önce gelir.Elbette bunun arkasında her sesin sesini düzeyli bir şekilde dile getirmesidir. |
|
| #3 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Yani ilk önce gelen ne konu başlıkları, ne yapısı, ne yönetimidir. Öncelikli olan yazarların düzeyidir.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
| #4 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| bu sitenin diğer forumlardan farkı konularının daha ciddi olmasıdır, üyelerinin de eğlenmek amacıyla yazmayı tercihe edenlerin değil de aklını çalıştırmak ve değişik yorumlar yaratabilmek amacıyla yazan kişiler olmalarıdır. Başka bir forum sitesi bilmiyorum zaten konuların böyle ciddi olduğu. galiba alternatifforum vardı, o da bozuldu. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #5 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| çokseslilik konusunun önemli olduğunu düşünmüyorum. Buna karşın dindarlığı ağır basan kişilerin sayısının artması çok iyi oldu diyebilirim, tartışmalar da daha iyi oluyor artık. Zaten benim amacım da onlara biraz olsun laf anlatabilmek, başarabilmiş miyimdir bilmiyorum. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #6 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| bu kadar çok sesli ve düzeyli bir site illaki beğenilir.Gerçi bazı kalite adamlar aramızdan ayrıldı ama dolgun bir çiçek gibi yeni akıılı arıları çekmeye devam ediyor yazıyaz.10 yıl sonra ne aşamada olur site doğrusu merak ediyorum __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| eger ben kendi forumumu bırakıp buraya geldiysem, bu forumda bi seyler var demektir. forum benim icin konusulamayan sorgulanamayan dogma düsünce vs vs özgürce tartısılabilen alandır. bu forumda bunu gördüm. belki bazı kısıtlamalar getirildi ama, galiba kopamıyacam bu forumdan.. umarım su anki düsüncem degismez. |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Kesinlikle değişik düşünceler paylaşılmalı ve saygı çerçevesinde tartışılmalı ve de en önemlisi adil ve objektif yönetim ve denetim olmalı... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|