"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sizce Türkler neden kitap okumuyor??/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| türklerin kitap okuma alışkanılığının olmaması çok eskilere dayanıyor sizce neden bizim milletimiz yeterince kitap okumuyor ?? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| İnternet'te sörf yapmak varken neden kitap okusunlar ![]() Kahvehanelerde okey oynamak varken, kitap okumak niye ? Maç izlemek varken, kitap okumaya hiç zaman verilir mi ? Tarlada çapa yapan köylülerim Kitabın ne olduğunu nerden bilsin. Haydi kızlar okula diyerek, haydi kızlar çapaya diyen ağalar buna izin verir mi ? Kitap okumanın ne kadar sıkıcı olduğunu bilirim. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Hayatımda sadece bir tek kitap okudum. Onuda zorla okuttular sağolsunlar ![]() __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| bunun kültürle açıklanması bana göre yanlış...tek sebep verilen eğitimin kalitesizliği __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... |
|
| #4 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Kitap okuma alışkanlıkları, aldığın eğitimle ve sana verilen kültürle alakalı bir durumdur.Kitap okumamayı genele yaymakda doğru değil okuyan çok insan var. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #5 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| çok zeki olduğumuz için kitap gibi gereksiz şeylere ihtiyaç duymuyoruz.Her şey kafada hazır var nasıl olsa. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
Bir de pratik zekalıyız. Kitap okuyunca para vermiyorlar . Niye okuyalım ki?__________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. | |
|
| #8 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| türkler'in kafası hep gereksiz işlere çalıştığından kitap okumaının kendilerini ve ülkelerini geliştreceğinin farkında değiller. Uzun yıllar farkında olmayacaklar gibi görünüyor. Kitap okumasalar bile internetten msn ve chat yerine bilgi içerikli sitelere girseler yine kitap okumuş gibi olacaklar ama o da yok. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
Bu milletin bir ferdi olarak milletim hakkında yapmış olduğunuz bu hakaretlere katlanacak halim yok, derhal bu mesajınızı değiştiriniz, bu millet hakkında ileri geri de konuşmayın. __________________
Hangi ceylan gözlü toprağa bakmadı ki ... Hangi güzel yüz toprak olmadı ki ... | |
|
| #10 | ||
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
ben de belki o kişilerden biriyimdir. en azından magazinle, erkek muhabbetleriyle, makarayla zamanımın çoğunu geçirmiyorum, bu bana yeterli oluyor. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|