"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
En Saçma Filmler/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Beğendiğimiz ve anlatmaya doyamadığımız filmleri yazdık. Peki size Saçma gelen filmler varmı ? Kesin vardır. Herkes izlediği ama çok saçma bulduğu bir yada birkaç filmi hem özetleyerek, hemde eleştirerek anlatabilir mi ? Yada isterseniz ben başlıyayım. Dünyayı Kurtaran Adam filmi bana çok saçma gelmişti. Hatta bu film için dünyanın en kötü filmi seçildiğine dair rivayetler bile var ![]() Hatta Oscar'dan yetkililer bu filmin mahiyetini anlamak için diğer uzay filmleri ile kıyaslamışlar. Ama çözememişler, bu film Dram'mı, Komedi mi, Saçma mı, Dalga'mı diye anlayamamışlar ![]() Zaten filmin senaryosu da Cüneyt Arkın'a aitmiş. Senaryonun Cüneyt Arkın'a ait olduğundan kuşkum yok, fakat merak ettiğim birşey var; kostüm tasarımcısı ve o ışın efektlerini yapan teknik eleman ![]() Birde filmde bir çocuğun saçlarını okşayarak ( oğlu sanırım ) unutma sen bir insansın. Gücünü insanlara karşı kullanma derken kopmuştum. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| İzlediğim en saçma film:''Telofondaki yabancı'' diye bir korku filmidir... sakın izlemeyin... onu izleyeceğinize helaya gidin daha iyi vakit geçirirsiniz...: ![]() __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
|
| #3 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Evet Dünyayı Kurtaran Adam ilk sırada geliyor.Sonra Sadri Alışığın bir filmi var Turist Ömer Uzay yolunda. http://www.youtube.com/watch?v=utqnLoDfG3Y __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Eğer bahsettiğiniz gibi çok saçmaysa mutlaka izlemeliyim ![]() __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Filmde geçen bir kaç konuşma; -Yani burası Kasımpaşa'ya yakın mı ? -Burası Kasımpaşa'ya tam olarak 3 milyon ışık yılı uzakta -Sarı alarm, canavardır dikkat edin -Terbiyeli konuşsana, canavar senin babandır!! Yarıldımmmmmm )Star Wars'ın itibarını yerle bir etmişler ![]() Oldu olacak uzay gemisine LPG tüp taksaydılar. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! Diejamiro Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-08-07 20:22 . | |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| Alıntı:
Boşver izlemeyin, yazık kendinize acıyın biraz yaauw ![]() __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Levent kırcanın oynadığı bir film vardı ismini bilmiyorum, bir sahnesinde kocaman levent kırcayı kovalayan iki tane küçük çocuk vardı, hayatımda hiç bu kadar absürd bir mizahi sahne izlememiştim... sahneyi tam anlatamadım, özür dilerim... |
|
| #8 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: Devrimin olduğu her yer
| Kurtlar Vadisi Irak ![]() Milli kahramanımız koskoca orduyu deviriyor ![]() |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
derdik.__________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|