| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bugün çok güzel bir gün..:)/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Bugün çok güzel bir gün..:) Evet arkadaşlar gerçekten bugün hayatımın en mutlu günlerinden biri. Bugün herşeyi unuttum. Bugün aylardır foruma yazı yazmayan admin bey İlker arkadaşıma kızmayı unuttum. Bugün dünden beri hiçbirini anlamadığım çözemediğim, çözmeye bile çalışmadığım sorularıyla Sayın Petriçli ye teessüflerimi iletmeyi unuttum. Bugün Türker bey i forumda göremeyişimin nedenini düşünmüyorum. Bugün yazı yazmayan birsürü üyenin neden yazmadıklarını düşünmüyorum. Bugün çok mutluyum. Çünkü... İbra artık BABA oluyooooooooor ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| mutluluklar dilerim. |
|
| #3 | |
| Kutlarım. ![]() Allah; sağlıklı, eli ayağı düzgün bir çocuk nasip etsin. Kaderini güzel yazsın. Analı babalı büyütsün. Çok sevindim dostum. ![]() ![]() petricli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-06-05 18:06 . |
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| İbra Hocam ne kadar sevindim anlatamam, Allah analı babalı büyütsün, kaderi güzel olsun. Ah ne kadar güzel bir duygudur o babalık bence ya. İnşallah ben de tadarım o duyguyu bir gün. Yumuk yumuk elleri, boncuk boncuk gözleri olan minicik bir şeyi kucağına alıp sevmek ve o senin canının bir parçası olması... Tekrar tebrikler... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Hepiniz sağolun arkadaşlar, ben dünden beri kendimde değilim. Hala havalardayım. Mutluluk nedir diye sorarsanız şöyle cevaplarım:Sevinçten, gülmekten tebessümden artık yüzünüzdeki kasların, yanakların ağırmasıdır. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: KIBRIS!!!
| MUTLULUKLAR dilerim... sağlıklı ve parlak bir geleceği olur inşallah... __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Allah analı babalı büyütsün. |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Baba olmana sevindim..Allah analı babalı büyütsun.. |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah... |
|
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Baba olmana çok sevindim. Allah analı babalı büyütsun.. Senin adina sevindim.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|